szponzoráció
szponzoráció
szponzoráció

A VELUX Cégcsoport küldetése immár majdnem 75 éve, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen a tetőn keresztül érkező napfénnyel és friss levegővel. Termékprogramja tetőtéri ablakok és lapostetős házakra készült megoldások széles skáláját fedi le. 

VELUX EHF Férfi Kézilabda Bajnokok Ligája

szponzoráció

A VELUX Cégcsoport 2010 óta a VELUX EHF Bajnokok Ligája névadó szponzora. Külön öröm számunkra, hogy a 2014-15-ös szezontól két nagyszerű magyar csapat, az MKB -MVM Veszprém és a Pick Szeged meccseit is követhetjük a bajnokságban.

A VELUX EHF Bajnokok Ligája az élvonalbeli férfi kézilabda klubok európai versenye. A kontinens 24 legjobb csapata szeptember és május között méri össze erejét annak érdekében, hogy kvalifikálják magukat a bajnokság utolsó rangadóira, a VELUX EHF Bajnokok Ligája FINAL4-ba.

A Férfi Kézilabda Bajnokok Ligája olyan esemény, ahol a játékosoknak a legjobbaknak kell lenniük. Ez összhangban áll azzal a kihívással, hogy a VELUX-nak mint termék és mint vállalati márkának is sikeresnek kell lennie. A sport világában a legmagasabb szintet a csapat célzott erőfeszítésén keresztül lehet elérni, amely harmonizál a VELUX Cégcsoport értékeivel és vállalati kultúrájával. A VELUX logót kb. 220 millió európai televíziónéző látja, amikor a meccseket francia, német, magyar, orosz és spanyol arénákból közvetítik.

2015-ben a Cégcsoport további öt évvel meghosszabbította az európai első osztályú kézilabdacsapatok bajnokságával kötött névadó szponzori szerződését. A hosszú távú kötelezettségvállalás az Európai Kézilabda Szövetség marketing szervezeteként működő EHF Marketing GmbH vállalattal folytatott sikeres partneri együttműködésnek köszönhető.

International VELUX Award

szponzoráció
A 10 éves múltra visszatekintő, kétévente kiírt Nemzetközi VELUX Díj mára az építészhallgatók jelentős globális eseményévé vált, amelyre minden alkalommal több pályamunka érkezik a világ számos építészeti iskolájából. Az eddigi pályázatok során összesen több mint 10 ezer regisztrált diák 3 ezer tervet küldött be átlagosan 50 ország 210 iskolájából. A nyerteseknek 66 díjat és további elismeréseket adtak át. A beérkezett megoldásokat minden évben elismert építészekből, építőipari szakemberekből és tanárokból álló nemzetközi zsűri értékeli.  


A VELUX Cégcsoport célja, hogy a díjjal olyan innovatív megoldások tervezésére ösztönözze a jövő építészgenerációját, amelyek újszerűen értelmezik és használják fel a természetes fényt az építészetben. „A jövő fényforrása” témájú kiírásra idén is olyan pályamunkákat várnak, amelyek többek közt bővítik a napfény jelenlegi alkalmazási lehetőségeit a városi és vidéki építészeti környezetben, újragondolják azt mint természetes fény- és energiaforrást, továbbá innovatív módon terjesztik ki a kellemes beltéri légkör kialakításában és a fenntartható építészetben fontos szerepet játszó természeti elem felhasználási területeit.
 
„A természetes fény örökzöld téma az építészetben. A pályázatra beküldött munkák egyre növekvő számából is látszik, hogy a napfény az innováció és a kreativitás kimeríthetetlen forrása a tervezők számára. A fenntarthatósági szempontok érvényesítése olyan megoldások létrehozására ösztönzi a pályázókat, amelyek a jövőben egészen új képet festhetnek az épített környezet és a természetes erőforrások kapcsolatáról. A VELUX Cégcsoport kiemelt célja, hogy tudatosítsa a jövő építészgenerációban a természetes megvilágításban rejlő potenciálokat. A világ egyes tájain a hallgatók nagyon sokféle látásmóddal rendelkeznek, és a Nemzetközi VELUX Díj egyik ereje abban rejlik, hogy a pályázat honlapja egy helyre gyűjti össze ezeket a gondolatokat, és tárja a világ szeme elé.” – mondta Őz Beáta, a VELUX Magyarország Kft. értékesítési vállalatának ügyvezetője a díj célkitűzésével kapcsolatban.