A VELUX Magyarország Kft. önkéntesei csatlakoztak a Bátor Tábor ÉlménykülönítményéhezA VELUX Magyarország Kft. munkatársai csatlakoztak az ország egyik legnagyobb jótékonysági sportközösségéhez, az Élménykülönítményhez. A Bátor Tábor Alapítvány támogatására létrejött szervezet tagjaként a vállalat önkéntesei idén ősszel egymillió forintot gyűjtenek, amellyel az alapítvány élményterápiás táborait támogatják.


A VELUX Magyarország Kft. budapesti és fertődi munkatársainak futócsapatai több versenyen, köztük az október 9-i Spar Maratonon is részt vesznek. A megmérettetések során általuk megtett kilométereket az Élménykülönítményen keresztül most bárki „örökbe fogadhatja”, így akár egy fagylalt árával is hozzájárulhat a daganatos gyerekeknek és családjaiknak élményterápiás táborokat biztosító Bátor Tábor Alapítvány munkájához.

„A társadalmi felelősségvállalás a VELUX Magyarország Kft. vállalati kultúrájának meghatározó eleme. Büszkeséggel tölt el, hogy munkatársaink által önkéntesen választott programjaink jelentős része jótékonysági céllal jön létre” – mondta el Őz Beáta, a VELUX Magyarország Kft. ügyvezetője, aki maga is a VELUX futócsapat tagja. „Csatlakozásunk az Élménykülönítményhez ugyanakkor kiválóan illeszkedik egészségstratégiánkba – aktív életmódra, rendszeres testmozgásra ösztönöz, és úgy járul hozzá az egészség megőrzéséhez, hogy közben egy nemes célt is támogatunk.”  

A VELUX vállalat futócsapatának célja, hogy 2016 októberéig egymillió forint adományt gyűjtsön a Bátor Tábornak. Őz Beáta hozzátette: „Az augusztus végén induló adománygyűjtésről valamennyi csatornánkon, többek között web- és közösségi média oldalainkon is olvashatnak majd az érdeklődők. Az adományokat a www.elmenykulonitmeny.hu/velux oldalon keresztül fogadjuk. Fertődi gyáregységünk családi napján, a VELUX vállalat 30. magyarországi születésnapja alkalmából pedig egy különleges, 3030 méteres futóversenyt is szervezünk, ahol minden kilométer örökbefogadásából befolyó összeget a Bátor Tábornak ajánlunk fel.”