Jótékonysági tetőtéri ablak beépítés az InDaHouse számára

Kiemelt híreink

2018.11.21.

A 2018-as év sem telhetett el jótékonysági megmozdulás nélkül! 

A VELUX Magyarország Kft. minden évben több alkalommal is adományoz és támogatja alapítványok, tanintézmények és segélyszervezetek munkáját. Adományok mellett szinte hagyományosnak mondható önkéntes jótékonysági megmozdulást is szervez, melyre idén 2018. november 10-én Hernádszentandráson került sor. 

Az InDaHouse Hungary Önkéntes- és Gyerekközpontjának megépüléséhez anyagi támogatásokat és önkénteseket keresett, hogy az eddigi bizonytalan, átmeneti állapotot a stabilitás váltsa fel, saját házukat építhessék meg Hernádszentandráson. Az InDaHouse társadalmi szolidaritást növelő programja halmozottan hátrányos helyzetű fiatalok készségeinek fejlesztésével, felzárkóztatásával foglalkozik önkéntesei segítségével koragyerekkori és a tanodai program keretei között. A gyerekközpont a gyerekfoglalkozások helyszíne lesz, a tetőtérben kerül kialakításra az önkéntesek szálláshelye. 

A VELUX Magyarország Kft. marketing és kereskedelmi irodájának ügyvezetője, Őz Beáta szerint fontos, hogy nem csupán mint vállalat, hanem magánszemélyként is juttassunk vissza a társadalomnak, ha erre lehetőségünk van. "A cégünk által kezdeményezett és szervezett jótékonysági beépítéseink alkalmával mindenki megtapasztalja, hogy milyen jó érzés másoknak önzetlenül segíteni, két kezünk munkáját és szabadidőnket egy jó ügyhöz adni. 
A mindennapi, versenyszférában tapasztalt kihívásaink mellett, jó látnom a kollégák arcán a meghatódottságot, és elismerést, amikor megismerkednek az adott szervezetnél legtöbbször önként dolgozók erőfeszítéseivel és más területekhez kapcsolódó ügyekbe nyernek betekintést. 
Ezek a napok mindig közelebb hoznak minket egymáshoz, és az elvégzett közös munka után egy összetartóbb, nyitottabb és odafigyelőbb csapattal vagyunk gazdagabbak.”

Az InDaHouse Önkéntes- és Gyerekközpont megépülését 12 darab 3-rétegű üvegezésű VELUX Standard Plus tetőtéri ablakkal tudtuk elősegíteni, melyek beépítéséről önkéntes munka keretében kollégáink és szakember partnereink gondoskodtak.

Ezúton is köszönjük minden kollégánknak, családtagjaiknak és szakmai partnerünknek a lelkes részvételt és segítséget, hogy ismét jó hangulatban, közösen segíthettünk, támogathattunk egy értékes kezdeményezést!

(videók: Matejkó Balázs)