A VELUX Cégcsoport 2020-ig meghosszabbította névadó szponzori szerződését a VELUX EHF Kézilabda Bajnokok Ligájával

VELUX EHF Férfi Kézilabda Bajnokok Ligája névadó szponzori szerződés

A VELUX Cégcsoport további öt évvel meghosszabbította az európai első osztályú kézilabdacsapatok bajnokságával kötött névadó szponzori szerződését. A hosszú távú kötelezettségvállalás az Európai Kézilabda Szövetség marketing szervezeteként működő EHF Marketing GmbH vállalattal folytatott sikeres partneri együttműködésnek köszönhető.

A VELUX Cégcsoport 2010 óta névadó szponzora a VELUX EHF Kézilabda Bajnokok Ligájának. Az azóta eltelt öt év alatt a vállalat több mint 25 ezer vendége vett részt meghívottként a mérkőzéseken, amelyeket mintegy 3 millió szurkoló izgult végig a helyszíneken, és több mint 1,2 milliárd néző a tévékészülékek előtt. A VELUX EHF Bajnokok Ligája Európa első számú kézilabda csapatbajnoksága, amelynek támogatása a tapasztalatok szerint kiváló összhangban van a VELUX Cégcsoport céljaival.

2010-ben a VELUX Cégcsoport szerződést írt alá az EHF Marketing GmbH vállalattal, melynek értelmében az EHF férfi kézilabda Bajnokok Ligájának névadó szponzoraként tevékenykedik azóta. A Cégcsoport most további öt évvel meghosszabbította a szponzori szerződést.

„Nagyon elégedettek vagyunk az EHF Bajnokok Ligájával való együttműködéssel, amely igen értékesnek bizonyult a VELUX Cégcsoport számára. A VELUX EHF Bajnokok Ligája rendkívül stabil platformot kínál ahhoz, hogy – a különösen kulcsfontosságú európai piacainkon – megerősítsük kapcsolatainkat ügyfeleinkkel és partnereinkkel, és megosszuk velük azt a szenvedélyt és hozzáértést, amely a Cégcsoportot alapvetően jellemzi. Ezért döntöttünk úgy, hogy névadó szponzori szerződésünket 2020-ig meghosszabbítjuk” – mondta Michael Rasmussen, a VELUX márkaépítésért és marketingért felelős igazgatója.

Az elmúlt öt évben mindkét fél sokat profitált abból, hogy a jogok egymásnak történő átadása helyett inkább szorosan együttműködtek egymással. Időközben új, folyamatosan fejlődő együttműködési megoldásokat is kidolgozott a két szervezet.

„Elkötelezett partnerként nyitottak vagyunk arra, hogy új szponzori konstrukciókat próbáljunk ki az EHF Marketing vállalattal. Biztosak vagyunk abban, hogy együtt új standardokat határozhatunk meg a szponzoráció terén, és a hosszú távú együttműködés jegyében innovatív támogatási megoldásokat dolgozhatunk ki” – mondta Michael K. Rasmussen.

Jean Brihault, az EHF elnöke így nyilatkozott a szerződésről: „Az elmúlt öt évben sikeres együttműködést folytattunk a VELUX Cégcsoporttal, ami lehetővé tette számunkra, hogy a nézőszám és a médiaérdeklődés szempontjából új szintre emeljük a kézilabda sportot és a VELUX EHF Bajnokok Ligáját. A bajnokság tovább bővül a következő szezonban, és a szerződés meghosszabbítását egyértelműen annak jeleként értelmezzük, hogy a VELUX Cégcsoport bízik a VELUX EHF Bajnokok Ligájában, valamint az EHF Marketing felkészültségében és képességeiben.”

Peter Vargo, az EHF Marketing GmbH ügyvezető igazgatója a következőt mondta: „A VELUX Cégcsoport névadó szponzorként nyújtott támogatása jelentős mértékben hozzájárult ahhoz a gyors fejlődéshez, amelyet a Kézilabda Bajnokok Ligája 2010 óta produkált. Ahhoz, hogy e fejlődés eredményéről megbizonyosodjunk, elég, ha megnézzük, milyen nagyszabású sport- és szórakoztató eseménnyé nőtte ki magát a VELUX EHF FINAL4, vagyis a legjobb négy közé jutó csapatok küzdelemsorozata. Az újabb öt évre szóló szerződés azt jelenti, hogy tovább dolgozhatunk együtt a VELUX márka eddiginél is szélesebb körű megjelenítésén és népszerűsítésén a bajnokság során.”

A 2015-ös VELUX EHF FINAL4 eseményeire a VELUX Cégcsoport 900 vendéget hívott meg, akik 20 ezer lelkes szurkolóval és mintegy 120 ország több millió tévénézőjével izgulhatták végig a kölni LANXESS arénában zajló mérkőzéséket.