Vakító fény vagy izzasztó hőség a tetőtérben? 

Szereljen tetőtéri ablakaira VELUX fényzáró rolókat és külső hővédő rolókat a kellemesebb tetőtérért. A rolókat Komfortcsomagban vásárolva 10%*-ot is megtakaríthat.

*Komfortcsomagban 10%-kal olcsóbb, mintha a két terméket külön vásárolná meg. 

A VELUX Pick&Click!™ rendszernek köszönhetően Ön is könnyen fel tudja szerelni. 1992-től minden VELUX tetőtéri ablakot ezekkel az előszerelt szabadalmaztatott rolótartókkal gyártjuk – így a VELUX árnyékolók könnyen, pár perc alatt felszerelhetők. Igény esetén ZOZ 230 kiegészítőként is megvásárolható.

A VELUX kézi működtetésű külső hővédő roló a leggyorsabban, akár 5 perc alatt felszerelhető árnyékolónk. A tetőtéri ablak külső felületére, de a szobából az ablakban állva könnyedén rászerelhető. 

VELUX bemutatóterem

Lépjen kapcsolatba velünk!

Keresse fel budapesti bemutatótermünket, tekintse meg a VELUX árnyékolókat személyesen. Tegye fel kérdéseit hozzáértő kollégáinknak a helyszínen, vagy hívjon minket +36 1 436 0601 telefonszámon, vagy küldje el üzentetét kapcsolati oldalunkon keresztül vagy a vevoszolgalat@velux.com email címre.

Szúnyoghálók tetőtéri ablakra

A VELUX szúnyoghálók úgy tartják távol a rovarokat, hogy közben nem akadályozzák a kilátást és a szellőztetést. A szúnyoghálók egyszerűen működtethetők, teljesen eltűntethetők a felső borítás alatt, és tökéletesen illeszkednek a VELUX tetőtéri ablakokhoz.

Távvezérlés kényelme olcsóbban

A VELUX fényzáró rolók és külső hővédő rolók előnyei távvezérlésű működtetéssel is élvezhetőek a még több kényelemért. 2020. március 16-tól csökkentettük napelemes és elektromos vezérlésű fényzáró rolóink és külső hővédő rolóink listaárát.