energiahatékony tetőablak

Válasszon VELUX Standard Plus tetőtéri ablakot 3-rétegű üveggel az alacsonyabb fűtésszámláért

Ennél kedvezőbb áron eddig nem juthatott hozzá 3-rétegű üvegezéssel (1,1 W/m2k) rendelkező, eredeti VELUX tetőablakhoz! 

Mivel tetőtéri ablakot évtizedekre választ, fontos, hogy teljesen elégedett legyen évek múlva is. Ha VELUX Standard Plus tetőablakot vásárol, biztos lehet benne, hogy az energiatakarékosságot, a kényelmet és a megbízhatóságot választja. 
Tetőablakainkra 10 év garanciát vállalunk, árnyékolókat és alkatrészeket pedig 25 éven keresztül biztosítunk minden ablakunkhoz. Cégünk több, mint 30 éve gyárt tetőtéri ablakokat Magyarországon, így biztos lehet benne, hogy évek múlva is itt leszünk és számíthat ránk.

15%-kal jobb hőszigetelési képesség* 3-rétegű üveggel és ThermoTechnology™ megoldással!

*VELUX Standard Plus tetőtéri ablak esetén a VELUX Standard tetőtéri ablak hőszigetelő képességéhez viszonyítva.

Az ablak beépítéséhez burkolókeret szükséges.

Standard Plus tetőtéri ablakok előnyei

Standard Plus tetőablak
 • 1. Csendes és huzatmentes  otthon

  Csendes és huzatmentes otthon

  Az extra gumitömítés a 3-rétegű üveggel kombinálva 32 dB-re javítja a hangszigetelést, kevesebb kültéri  és forgalmi zaj szűrödik be a szobába. Élvezheti a nyugodt pihenést, éjszakai alvást, ami a gyerekek számára különösen fontos.

  Az ablakszárnyon körbefutó gumitömítés által a Standard Plus tetőablakok a legjobb légzárási kategóriába sorolhatók, így garantálják otthona huzatmentességét is.

 • 2. Kisebb fűtési számla

  Kisebb fűtésszámla

  Az innovatív 3-rétegű üvegezéssel megfizethető a jobb energiahatékonyság. Az alacsony, 1,1 W/m2K U-érték (hőátbocsátási tényező) a záloga annak, hogy otthona télen meleg marad.
  A tetőablak szabadalmazott VELUX ThermoTechnology™ extra EPS hőszigetelő anyaggal ellátva készül, ami egy speciális, levegő buborékokból álló rendszer. Az extra hőszigeteléssel még több energiát tud megspórolni és tovább csökkenthető télen a fűtésszámla.
 • 3. Egyszerű ablaktisztítás
  karbantartás

  Egyszerű ablaktisztítás

  A külső üvegfelület megtisztításához fordítsa körbe az ablakszárnyat 180°-ban. A szárnyat rögzítse ebben a helyzetben a beépített retesszel a tokon található hüvelybe. Ezután mindkét kezét szabadon használhatja.
  Fehér, karbantartást nem igénylő ablakunk felületfolytonos poliuretán bevonattal készül, azaz nem profilokból áll. Biztosan tapasztalta, hogy a normál műanyag ablakok sarkaiban a profil-illesztések mentén megül a kosz és lehetetlen kitakarítani. A profilmentes, lekerekített sarkok garantálják a könnyű és tökéletes tisztíthatóságot.

 • 4. Felpattintható árnyékolók széles választéka

  Felpattintható árnyékolókhoz kialakítva

  Tetőtéri ablakához mindenképpen válasszon árnyékolót! Egy ablakra 3 típusú, különböző funkciójú árnyékoló is felszerelhető. Külső hővédő rolóval, vagy redőnnyel akár 5 fokkal is hűvösebb maradhat a tetőtér nyáron. Belső árnyékolóink széles választékával gondoskodni tud a fényszabályozásról, vagy akár a teljes fényzárásról. A belső burkolatra felszerelhető szúnyogháló biztosítja a rovarmentes otthont. 
  Minden tetőtéri ablakunkat árnyékolókra előkészítve gyártjuk, így bármely VELUX árnyékoló könnyen felszerelhető rá. Csak egy Pick&Click!™ az egész, akár Ön is meg tudja csinálni, nem kell külön szakembert fizetni.
 • 5. Utólag is automatizálható
  VELUX automatizálható tetőtéri árnyékoló
  tetőablak taviranyito
  A kézzel működtethető VELUX Standard Plus felső kilincses tetőtéri ablakot könnyen távirányításúvá alakíthatja, úgy fog működni, mint a VELUX INTEGRA® tetőtéri ablak. 

  Ehhez a KUX 110 egyfunkciós irányítóegységre és a KMG 100K elektromos ablakmozgató motorra lesz szüksége, így a tetőtéri ablakot egy gombnyomással nyithatja-zárhatja. További kiegészíthetőkkel (pl. KLR 200) az ablakokra szerelt elektromos VELUX INTEGRA® árnyékolókat vagy redőnyöket is egyszerűen távvezérelheti. 

 • 6. Karbantartás mentes változat

  Karbantartás mentes, fehér

  Fehér, karbantartást nem igénylő poliuretán bevonattal rendelkező tetőablakunk ideális magas páratartalmú helyiségekbe, pl. konyhákba és fürdőszobákba. A PVC ablakokkal szemben a poliuretán bevonatú tetőtéri ablakok belseje fából készül, amelyet fehérre festett poliuretán bevonat fed. A belső rész olyan speciális, hőkezelt faanyag, amely még hatékonyabbá teszi az energiafelhasználást és lényegesen hosszabb élettartamot garantál, mint a sima műanyag ablakok. 

  A felület 100% karbantartás mentes, így megtakaríthatja a felületkezelésre fordítandó időt és költségeket.


Energiahatékony Standard Plus választék

Standard Plus fa tetőablak felső kilinccsel 

ha kézzel elérhető magasságban* van az ablak

*kézzel elérhető magasság: a tetőtéri ablakot célszerű alacsonyan (a padló felett 90 cm-rel indítva) beépíteni - ez nagyszerű kilátást biztosít a környezetre, és elegendő helyet hagy alatta a bútorok számára.

Standard Plus fa tetőablak alsó kilinccsel

ha a parapetmagasság 130-150 cm közöttiStandard Plus műanyag tetőtéri ablak

párás helységekbe, karbantartást nem igényel


Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő VELUX tetőtéri ablakot és kiegészítőket. 

Nézze meg árajánlatunkat! 

velux tetőtéri ablakok és árnyékolók

Még csak most tervezgeti tetőterét?
Segítünk!

Tegyen szert egy komfortos tetőtérre gyakorlati tanácsaink, praktikus ötleteink és képgalériánk segítségével vagy böngéssze át teljes tetőtéri ablak kínálatunkat.