A minőség: nyugalom. 

Válasszon VELUX Standard Plus tetőtéri ablakot 3-rétegű üveggel

Mivel tetőtéri ablakot évtizedekre választ, fontos, hogy maradéktalanul elégedett legyen évek múlva is. Ha VELUX Standard Plus tetőablakot vásárol, biztos lehet benne, hogy az energiatakarékosságot, a kényelmet és a megbízhatóságot választja. Ez a tetőtéri ablak nemcsak megfelel a jelenlegi és 2020 utáni tetőtéri ablakokra vonatkozó energetikai előírásoknak, de túl is teljesíti azt.

Tetőablakainkra 10 év garanciát vállalunk, árnyékolókat és ablak-alkatrészeket pedig 25 éven keresztül biztosítunk minden ablakunkhoz. 

Standard Plus tetőablakok előnyei

Megfizethető energiahatékonyság

Nyugalom és pihenés külső zajok nélkül

Standard Plus tetőablak
 • 1.  Jól szigetelt és huzatmentes otthon

  Csendes és huzatmentes otthon

  Az ablakszárnyon körbefutó gumitömítés által a Standard Plus tetőablakok a legjobb légzárási kategóriába sorolhatók, így garantálják otthona huzatmentességét. A gumitömítés emellett a kiváló hangszigeteléshez is hozzájárul.

 • 2. Kisebb fűtésszámla

  Kisebb fűtésszámla

  Az innovatív Uw=1,1 W/m2K hőszigetelési értékű 3-rétegű üveg és a szabadalmazott ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszer a záloga annak, hogy otthona télen meleg marad. A tetőablak gyártásakor extra EPS hőszigetelő anyagot helyezünk el a tok és a szárny csatlakozásainál. 
  Mindent megteszünk azért, hogy Ön energiát tudjon spórolni és tovább csökkenjen télen a fűtésszámla.
 • 3. Egyszerű ablaktisztítás
  karbantartás

  Egyszerű ablaktisztítás

  A külső üvegfelület megtisztításához fordítsa körbe az ablakszárnyat 180°-ban. A szárnyat rögzítse ebben a helyzetben a beépített retesszel a tokon található hüvelybe. Ezután mindkét kezét szabadon használhatja.
  Fehér, karbantartást nem igénylő ablakunk felületfolytonos poliuretán bevonattal készül, azaz nem profilokból áll. Biztosan tapasztalta, hogy a normál műanyag ablakok sarkaiban a profil-illesztések mentén megül a kosz és lehetetlen kitakarítani. A profilmentes, lekerekített sarkok garantálják a könnyű és tökéletes tisztíthatóságot.

 • 4. Felpattintható árnyékolók széles választéka

  Felpattintható árnyékolókhoz kialakítva

  Tetőtéri ablakához mindenképpen válasszon árnyékolót! Egy ablakra 3 típusú, különböző funkciójú árnyékoló is felszerelhető. Külső hővédő rolóval, vagy redőnnyel akár 5 fokkal is hűvösebb maradhat a tetőtér nyáron. Belső árnyékolóink széles választékával gondoskodni tud a fényszabályozásról, vagy akár a teljes fényzárásról. A belső burkolatra felszerelhető szúnyogháló biztosítja a rovarmentes otthont. 
  Minden tetőtéri ablakunkat árnyékolókra előkészítve gyártjuk, így bármely VELUX árnyékoló könnyen felszerelhető rá. Csak egy Pick&Click!™ az egész, akár Ön is meg tudja csinálni, nem kell külön szakembert fizetni.
 • 5. Utólag is automatizálható
  A kézzel működtethető VELUX Standard Plus felső kilincses tetőtéri ablakot könnyen távirányításúvá alakíthatja, úgy fog működni, mint a VELUX INTEGRA® tetőtéri ablak. 
  Ha a távvezérlést elektromos árammal szeretné megoldani, a KMG 100K elektromos ablakmozgató motorra és a KUX 110 transzformátorra és vezérlőegységre lesz szüksége. Ha inkább egyszerűsítené az átalakítást, válassza a KSX 100K napelemes ablakmozgató motort, mely napelem-cellái révén az ingyenes napenergiát hasznosítja. Mindkét esetben az ablakot egy gombnyomással nyithatja-zárhatja a falra is szerelhető kapcsolón.
 • 6. Karbantartásmentes, fehér

  Karbantartás mentes, fehér

  Fehér, karbantartást nem igénylő poliuretán bevonattal rendelkező tetőablakunk ideális magas páratartalmú helyiségekbe, pl. konyhákba és fürdőszobákba. A PVC ablakokkal szemben a poliuretán bevonatú tetőtéri ablakok belseje fából készül, amelyet fehérre festett poliuretán bevonat fed. A belső rész olyan speciális, hőkezelt faanyag, amely még hatékonyabbá teszi az energiafelhasználást és lényegesen hosszabb élettartamot garantál, mint a sima műanyag ablakok. 

  A felület 100% karbantartás mentes, így megtakaríthatja a felületkezelésre fordítandó időt és költségeket.

Standard Plus tetőtéri ablak választék

Természetes és időálló

Fehér és gondozásmentes

Döntsön, melyik kilincspozíció biztosítja Önnek a kényelmes napi használatot

Standard Plus tetőtéri ablak felső kilinccsel
Ha az ablak alja a padlótól mérve 80-130 cm közé esik, felső kilincses ablakot válasszon. 

 • Könnyű nyitás-zárás, szellőztetés, egyszerű ablaktisztítás
 • Bútorokat is helyezhet az ablak alá
 • 80-100 cm-es beépítési magasságnál ülve is kiláthat az ablakon, kevésbé lesz bezártság érzete
 • A külső vagy belső árnyékolókat kézzel is könnyen tudja mozgatni
 • Egyedülálló, kilincsbe rejtett szellőzőnyílás tisztítható por- és rovarszűrővel az állandó tiszta és friss levegőért és jobb közérzetért
 • Utólag elektromos/napelemes motorral távvezérlésűvé alakítható
 • Alsó kilincses nyitásúvá alakítható

Standard Plus tetőtéri ablak alsó kilinccsel
Ha az ablak alja a padlótól mérve 130-150 cm közé esik, alsó kilincses ablakot válasszon. Ideális pl. magas térdfal esetén.

 • Könnyű nyitás-zárás, szellőztetés, egyszerű ablaktisztítás
 • Bútorokat ez esetben nem javaslunk az ablak alá helyezni
 • Ha az ablak tetejét kézzel nem éri el, az üvegen kívül elhelyezkedő redőnyt vagy külső hővédő rolót csak távvezérléssel tudja használni
 • A belső árnyékolók le- vagy felhúzásához távnyitórúdra (és adapterekre) lehet szüksége
 • Kétfokozatú résszellőző tisztítható por- és rovarszűrővel a friss és tiszta levegőért

Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő VELUX tetőtéri ablakot és kiegészítőket. 

Nézze meg árajánlatunkat! 

velux tetőtéri ablakok és árnyékolók

Még csak most tervezgeti tetőterét?
Segítünk!

Tegyen szert egy komfortos tetőtérre gyakorlati tanácsaink, praktikus ötleteink és képgalériánk segítségével vagy böngéssze át teljes tetőtéri ablak kínálatunkat.

Kiválasztási segédlet képekben

felső kilincs
alsó kilincs
háromrétegű üvegezés
ThermoTechnology
Kényelmes napi használat felső kilinccsel  Magas térdfal esetén alsó kilincses változat javasolt Energiahatékony 3-rétegű üvegezés - kisebb fűtésszámla A ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszer fa ablaknál
zárt állapotú szellőztetés
szellőztető
karbantartásmentes felület

Zárt állapotú szellőztetés felső kilincs esetén Zárt állapotú szellőztetés alsó kilincs esetén A fehér, karbantartásmentes felület könnyen tisztítható Könnyű  ablaktisztítás a 180°-ban
körbefordítható ablakszárnnyal 
 tetőtéri gyerekszoba

GLU tetőablak
tetőtéri fürdőszoba
Felső kilincses tetőablak alá könnyen bútorokat helyezhet el  A tetőablakok egymás mellé és alá is kombinálhatók Könnyen felpattintható VELUX árnyékolókhoz kialakítva Magas páratartalmú helyiséghez  vízálló tetőablak javasolt