Elérhetőségeink:
Telefon: +36 1 436 0601
E-mail: veluxakcio@max.hu

PÉNZVISSZATÉRÍTÉSI AKCIÓ

Az akció maga 2020. október 5. és november 30. között tart. Ezeken a napokon lehet regisztrálni és ebbe az időszakba eső dátum lehet a számla kiállításának dátuma is. 2021. február 26-a azért fontos, mert a vásárlás igazolását, azaz a számlamásolat beküldését eddig lehet megtenni.
 1. Ha online regisztrált 2020. november 30-ig
  ÉS
 2. Feltöltötte a számlamásolatot 2021. február 26-ig.
  Mind a két feltételnek teljesülnie kell. Ha valamelyik hiányzik, hibás vagy hiányos, akkor nem jogosult a pénzvisszatérítésre. Mindkét feltételnek az akcio.velux.hu oldalon tud eleget tenni.
Az akció ideje alatt, azaz 2020. október 5. és 2020. november 30. között többször is megteheti, minden pénzvisszatérítési igény bejelentés külön regisztrációt jelent az akcio.velux.hu oldalon. Egy igénybejelentés egy vásárlást jelent, melyet külön számla igazol.
Igen. A pénzvisszatérítés igényléseket vásárlásonként kell regisztrálni.
Hívja a VELUX vevőszolgálat telefonszámát: +36 1 436 0601 vagy írjon a veluxakcio@max.hu e-mail címre.

Igen.

E-mailben küldünk Önnek tájékoztatást. A levélben jelezni fogjuk, hogy
- vagy jogosult a pénzvisszatérítésre és nincs teendője
- vagy nem jogosult a pénzvisszatérítésre, de még gondoskodhat a hiányosságok pótlásáról
- vagy nem jogosult a pénzvisszatérítésre és megnevezzük, hogy mi ennek az oka
Igen, regisztrációja feldolgozásának eredményéről e-mailben tájékoztatást küldünk.

1. FELTÉTEL: REGISZTRÁCIÓ

Az akcio.velux.hu oldalon található online regisztráció kitöltésével.
Az online regisztráció kitöltése 2020. november 30. 24:00 óráig lehetséges.
Az online regisztráció weboldalunkon 2020. december 1-től nem lesz elérhető.
Felhívjuk a figyelmét, hogy a regisztrációban és a számlán vevőként feltüntetett személynek/vállalkozásnak meg kell egyeznie.
Nem kell újra regisztrálnia. A számlafeltöltésnél módosíthatja számlázási nevét és címét.
A számlafeltöltés végső határideje 2021.február 26. . 24:00 óra, ezt követően elveszti a jogosultságot a pénzvisszatérítésre.

2. FELTÉTEL: SZÁMLAMÁSOLAT

VELUX tetőtéri ablakok kereskedelmével üzletszerűen foglalkozó vállalkozás vagy egyéni vállalkozó, így például a VELUX Magyarország Kft. kereskedő és beépítő partnerei.
Ha a webshop a VELUX Magyarország Kft. építőanyagok kereskedelmével foglalkozó kereskedője, viszonteladója vagy tetőtéri ablakok beépítésével foglalkozó beépítő partnere, akkor igen. A VELUX Magyarország Kft. webáruházában történő vásárlások esetén is részt vehet az akcióban.

A számlamásolatnak olvashatónak kell lennie és a hatályos törvényi előírásoknak megfelelő tartalmi elemekkel kell rendelkeznie.

A számlamásolatnak az akcióban szereplő tetőtéri ablakokat és a hozzájuk tartozó burkolókereteket kell tartalmaznia a VELUX termékkód (pl. GLL MK06 1061 és EDW MK06 2000) és a mennyiség feltüntetésével. Természetesen további más VELUX termékek vagy építőanyagok is megjelenhetnek a számlán, ezeket a jogosultság elbírálásakor nem vesszük figyelembe.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a regisztrációban és a számlán vevőként feltüntetett személynek/vállalkozásnak meg kell egyeznie.

Elfogadjuk a számlát, (az akció időtartamának utolsó napjaiban történő vásárlások esetén az előlegszámlát), a blokkot, amennyiben az tartalmazza a jogosultság elbírálásához szükséges adatokat, legalább:

 • a vevő nevét és címét
 • a VELUX tetőtéri ablakok és burkolókeretek azonosító kódját, mennyiségét és egységárát
 • a számla nettó és bruttó összegét
 • a számla keltét
 • a számlakibocsátó nevét, címét, adószámát

OBI, Praktiker és Bauhaus áruházakban történő vásárlás esetén a blokkon alkalmazott OBI, Praktiker és Bauhaus cikkszám alapján is be tudjuk azonosítani az akciós termékeket, ezért ezeket elfogadjuk.

Előlegszámla esetén a pénzvisszatérítést csak a végszámla másolatának kézhezvétele után indítjuk el, ezért legkésőbb 2021. február 26-ig a végszámlát is be kell küldenie.

Nyugta, befizetési pénztárbizonylat, szállítólevél, árajánlat stb.

2021. február 26-ig, de a számla kelte nem lehet 2020. november 30. utáni.

Az akcio.velux.hu oldalon online csatolmányként feltöltve PDF/JPEG/PNG dokumentumként vagy fotóként.

Az online feltöltés 2021. február 26. 24:00 óráig lehetséges.

A számla módosítását a kereskedőtől vagy a beépítőtől kérheti, akitől vásárolt. A számlamásolatot ebben az esetben is 2021. február 26-ig kell eljuttatnia hozzánk.
A beépítővel kell egyeztetnie. A VELUX tetőtéri ablakok számla nélkül történő értékesítéséből származó problémák nem tartoznak a hatáskörünkbe.
Töltse ki online a regisztrációt és küldje be az akcio.velux.hu oldalon keresztül a beépítőtől történő vásárlást igazoló számla másolatát.

JOGOSULTSÁG

Egy helyen, egy időpontban, egy számlával történő vásárlás.

Nem.

A tetőtéri ablakok beépítéséhez burkolókeret is szükséges. Az akciós ablak és a hozzátartozó burkolókeret együttes árából fizetjük a pénzvisszatérítést.
A Standard (GZL 1051, GZL 1051 B, GLU 0051, GLU 0051 B) és a Standard Plus (GLL 1061, GLL 1061 B, GLU 0061, GLU 0061 B) tetőtéri ablakok, minden méretben.
Nem, az akció csak a Standard és Standard Plus tetőtéri ablakokra vonatkozik.
Csak az akciós ablakokra kaphat pénzvisszatérítést (GZL, GLL és GLU típusok), ha a számlán az akciós ablakokkal azonos darabszámban, az ablak méretével megegyező burkolókeret/beépítő készlet is szerepel. Nem gond, ha ugyanazon a számlán akciós és nem akciós termékek is szerepelnek.
Minden burkolókeret és burkolókeretet tartalmazó beépítő készlet is.
A burkolókeretek és beépítő készletek kódja E-vel kezdődik, így például az EDW, EDZ, EDS, EDT, EDQ, EW, EL, EKW, EKZ, EKS, EKX stb. burkolókeret is részt vesz az akcióban.
A beépítő készletek burkolókeretet és hőszigetelő keretet tartalmaznak, ezek kódja a 2000-et tartalmazza, így például az EDW …. 2000, EDZ …. 2000, EDS …. 2000, EDT …. 2000, EDQ …. 2000 stb. burkolókeret is részt vesz az akcióban.
A két darab burkolókeretet tartalmazó csomagok esetén a burkolókeretet 2 db-ként vesszük figyelembe. Például: EKW …. 0021., EKZ …. 0020., EKS …. 0021. burkolókeretek.
Magánszemélyek, akik magyarországi állandó lakcímmel rendelkeznek és saját felhasználásra, saját tulajdonukban lévő, magyarországi ingatlanhoz vásárolják a VELUX tetőtéri ablakokat – építőanyag-forgalmazótól, ablakbeépítő vállalkozástól vagy közvetlenül a VELUX Magyarország Kft.-től.
Vállalkozások, amelyek Magyarországon vannak bejegyezve és saját felhasználásra, saját tulajdonukban lévő, magyarországi ingatlanhoz vásárolják a VELUX tetőtéri ablakokat – építőanyag-forgalmazótól, ablakbeépítő vállalkozástól vagy közvetlenül a VELUX Magyarország Kft.-től. Építőanyag-forgalmazással, kivitelezéssel, ablakbeépítéssel üzletszerűen foglalkozó vállalkozások nem jogosultak akkor sem, ha az akciós VELUX tetőtéri ablakokat saját felhasználásra vásárolják.
Azok a vállalkozások, melyek üzletszerűen foglalkoznak tetőtéri ablak beépítéssel és épületek kivitelezésével (TEÁOR szám alapján) – ezek a vállalkozások akkor sem jogosultak, ha az akciós VELUX tetőtéri ablakokat saját felhasználásra vásárolják.
Azok a vállalkozások, melyek üzletszerűen foglalkoznak építőanyag-forgalmazással (beleértve a VELUX Magyarország Kft. érvényben lévő „Általános Eladási és Szállítási Feltételei” alapján regisztrált Kereskedőit és ezen Kereskedők viszonteladóit) – ezek a vállalkozások akkor sem jogosultak, ha az akciós VELUX tetőtéri ablakokat saját felhasználásra vásárolják,
A VELUX Magyarország Kft. dolgozói.
Példákat soroltunk fel Önnek:
- a regisztráció az akcio.velux.hu oldalon 2020. november 30-ig nem történik meg
- az előlegszámla/számla kelte 2020. október 5. előtti
- az előlegszámla/számla kelte 2020. november 30. utáni
- a számlamásolat nem olvasható
- a számlamásolaton a VELUX termékek kódjai és mennyiségei nem szerepelnek, nem beazonosíthatók
- a regisztrációban és a számlán szereplő vásárlói adatok (név/cégnév) eltérőek
- a Ki veheti igénybe? pontban felsorolt nem jogosult kategóriák valamelyikébe esik
- a banki átutaláshoz szükséges adatokat nem/hiányosan adta meg
- a banki átutaláshoz téves adatokat adott meg és az átutalás nem a megfelelő bankszámlaszámra történt.
A pénzvisszatérítésre való jogosultságot elveszti.

KIFIZETÉS

Bruttó összeg, ezt fizetjük ki.
A pénzvisszatérítést csak bankszámlára utalás formájában biztosítjuk.
Írjon a veluxakcio@max.hu e-mail címre.

Ha a részvételre jogosultság mind a 2 feltétele maradéktalanul teljesül. Ezt követő 15 munkanapon belül gondoskodunk a kifizetésről. A kifizetések 2020. december 17 – 2021. január 12. között szünetelnek.

A számlán vevőként feltüntetett magánszemélynek vagy vállalkozásnak.