Ajánlott beépítői nyilatkozat

Az Ajánlott Beépítő a VELUX Magyarország Kft. kiemelt partnere, aki bizonyított szaktudása alapján széleskörű, pontos termékismerettel rendelkezik, a VELUX értékeknek megfelelő kiváló minőségben végzi a VELUX termékek széles választékának beépítését, amiért cserébe vevői érdeklődés esetén a VELUX Magyarország Kft. ajánlását élvezi, és egyéb előnyökben részesülhet.

Az Ajánlott Beépítő státusz megtartásának feltételei
Ajánlott Beépítőként a VELUX Magyarország Kft. abban az esetben tartja számon partnereit hosszútávon, ha a listára történő felvétel után a következő feltételek teljesülnek. Az Ajánlott Beépítő:

• az Ajánlott Beépítő státusz megszerzését  követő minden évben évente legalább 5 különböző ablakbeépítési és/vagy fénycsatorna beépítési munkát vállal, melyet a megbízások helyszínére vonatkozó cím, megrendelő neve és telefonszáma, valamint terméklista adatokkal igazol (azon megrendelő adatokkal, melyek használatához a megrendelő írásban hozzájárult), ÉS
• részt vesz a VELUX Magyarország Kft. által szervezett térítésmentes tanfolyamon, melynek témájáról és időpontjairól a VELUX Magyarország Kft.-től írásban előzetes tájékoztatást kap, ÉS
• folyamatosan kiváló minőségű, lelkiismeretes munkát végez, mellyel megalapozza a beépített VELUX tetőtéri ablakok hosszú távú, hibátlan működését, ÉS
• tevékenységével a VELUX Magyarország Kft. törvényes érdekeit, jóhírnevét nem sérti, vagy veszélyezteti, ÉS
• évente egy alkalommal az Ajánlott Beépítő státusz megtartásáról a VELUX Magyarország Kft. által meghatározott határidőig írásbeli nyilatkozatot tesz. 

A VELUX Magyarország Kft. fenntartja magának a jogot, hogy az Ajánlott Beépítő munkáját szúrópróbaszerűen a kivitelezés helyszínén a fentieken kívül is képviselője útján ellenőrizze, továbbá, hogy az Ajánlott Beépítő tevékenységét a megbízóval értékeltesse és a megbízó értékelése alapján a munka minőségének javítása, súlyos esetekben pedig a listáról történő levétel tárgyában intézkedéseket tegyen.

Ön 2014/15-ben már írásban nyilatkozott a VELUX Magyarország Kft felé, melyben jelezte, hogy szeretne ajánlott beépítői listánkon maradni. Kérjük ezt a szándékát erősítse meg, hogy 2016-ban is megbízható partnerünkként ajánlhassuk vevőinknek.
Nincs más dolga, mint az alábbi űrlapot kitölteni (5 különböző ablakbeépítési referenciamunkát bejelenteni) és a nyilatkozatot részünkre elküldeni.

Amennyiben inkább papíron töltené ki a nyilatkozatot, mint tavaly, akkor töltse le az alábbi dokumentumot és kitöltve küldje vissza a percsi.nora@velux.com email címre 2016. február 28-ig:
Nyilatkozat listán maradásról 2016

Nyilatkozat ajánlott beépítői listán maradásról*

* Csak azon beépítőknek, akik 2015-ben érvényes nyilatkozattal rendelkeztek.
  
Ha 2015-ben nem volt rajta ajánlott beépítői listánkon, és 2016-ban szeretne felkerülni, akkor jelezze ezt az igényét az Ön területi képviselőjének, vagy Pércsi Nórának a percsi.nora@velux.com e-mail címen, és tájékoztatjuk Önt a további lépésekről.

Nem biztos benne, hogy rajta van ajánlott partnereink listáján? Ellenőrizze térképes keresőnkben: VELUX Ajánlott beépítő partnerek