A VELUX Ajánlott Beépítők a VELUX Magyarország Kft.-től függetlenül működő, önálló gazdasági tevékenységet folytató egyéni vállalkozók vagy gazdasági társaságok alkalmazottai, akik a VELUX tetőablakokkal, árnyékolókkal, fénycsatornával és hőszigetelő felülvilágító kupola termékekkel kapcsolatos elméleti és gyakorlati tudást tanfolyamaink eredményes elvégzésével megszerezték. A minőség biztosítása érdekében munkájukat folyamatosan ellenőrizzük, VELUX ajánlott beépítői státuszukat referenciamunkák bemutatásához kötjük. Ha a VELUX termékek beépítéséhez keres szakembert, válasszon ajánlott beépítőink közül az alábbi téképes listából.

A térképes kereső használata

1. Kérjük, az Ön címe mezőbe írja be pontosan a címet (minimum az irányítószám megadásával, de a pontosabb keresés érdekében akár település, utca, házszám) ahol a VELUX tetőtéri ablakok illetve egyéb VELUX termékek beépítésre kerülnek.
2. Ha szűkítene a távolságon, a legördülő listából az 50 km-es alapértelmezett távolságot kisebbre állíthatja. 

A keresés gombra kattintva a térképen láthatóvá válnak a megadott távolságon belül található Ajánlott tetőablakbeépítő partnerek.fénycsatorna lapostetőbe
tetőablakcsere olcsón

Költségek

Az ablakcserét, fénycsatorna beépítést végző szakemberek munkadíját nem tartalmazzák a termékek árai. 

Az alábbiakban összefoglaltuk Önnek, hogy nagyságrendileg milyen munkadíjakkal kalkulálhat. Fontos tudnia, hogy általában minden beépítéshez egyedi ajánlat készül. A lent szereplő költségeket további kiadások (pl. bontott termékek elszállítása) illetve munkák (pl. tetőszerkezet javítás) növelhetik, ezért kérjen mindig helyszíni felmérést.

Tetőtéri ablakok cseréje

 
 Burkolat bontása nélkül 
 Burkolat bontásával 
Budapest
 20.000-40.000 Ft/ablak
 30.000-50.000 Ft/ablak 
 Vidék 
 18.000-30.000 Ft/ablak
 30.000-60.000 Ft/ablak


 Fénycsatorna

 Budapest
     30.000-80.000 Ft/fénycsatorna                              
 Vidék
     30.000-60.000 Ft/fénycsatorna 
Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Nem tartalmazzák az anyagokat. Az árak tájékoztató jellegűek, a pontos árakról érdeklődjön a beépítőnél.