5 nyomós ok tetőtéri ablak újabbra cserélésére

Jobb hőszigetelés és energiahatékonyság

Ha hőszigetelésről van szó, a még jó állapotú régi tetőtéri ablakok sem vehetik fel a versenyt egy modern VELUX tetőtéri ablakkal.


Több nappali fény és friss levegő
Az új VELUX tetőtéri ablakok dizájnja több nappali fényt juttat az Ön otthonába.

Jobb belső klíma

Ha az egészségesebb belső klímáról van szó, a szellőztetés és az árnyékolás erős szövetségesek.


Tetőtéri ablakok és árnyékoló termékek teljes választéka

A VELUX vállalat teremtette meg a tetőtéri ablakok piacát, és a legszélesebb választékkal az Ön minden igényére talál megoldást. Számos típus, üvegezés és árnyékoló termékkel állunk rendelkezésére, hogy eleget tegyünk az Ön ablakcsere igényeinek.


Egyszerűbb, mint gondolná

Cserélje ki tetőtéri ablakát új VELUX tetőtéri ablakra; akár néhány óra elegendő lehet hozzá.

Kevesebb fűtési költség

VELUX tetőtéri ablakok az elmúlt évtizedek során energiatakarékosabbak, esztétikusabbak, tartósabbak és biztonságosabbak lettek elődeiknél. Segítségükkel racionalizálhatja tetőtéri otthona energiafelhasználását, és egészséges beltéri környezetet teremthet.


Jobb hőszigetelés, alacsonyabb fűtésszámla

Az új tetőablak hővesztesége az Ön által választott üvegezéstől függően csökken, a VELUX árnyékolók segítségével pedig még tovább minimalizálható. (Pl. amíg egy 1993-ban vásárolt GZL tetőablak hőátbocsátási tényezője 2,8 W/m2K volt, ma a GZL típusú VELUX tetőtéri ablak esetén ez az érték 1,4 W/m2K. Az ablakszerkezet hővesztesége a felére csökkent.)


A VELUX Cégcsoport folyamatosan dolgozik azon, hogy a kor elvárásait megelőzve új, jövőbemutató tulajdonságokat fejlesszen.  Az 2003 óta kapható VELUX tetőtéri ablakok a tető szerkezetében 27 mm-rel mélyebbre építhetők be, mint a régebbi modellek, mely által javult a hőszigetelő képesség. Az utóbbi években a hőszigetelést tovább javító beépítőtermékek fejlesztésével és az ablakok hőátbocsátási tényezőjének (U-értékének) további csökkentésével járulunk hozzá a még komfortosabb, de energiatakarékosan fenntartható otthonok kialakításához.


Tudja-e?

Az új VELUX tetőtéri ablakok tökéletesen hőszigetelnek, ezáltal jobban hasznosul a fűtési energia és kellemesebb lesz a hőérzet a tetőtérben, mint korábban.  A korszerű üvegezés és a külső hővédő roló segítségével a nyári hőségben akár 5-6 fokkal hűvösebb lehet a lakótérben, mint korábban. Télen pedig energiarolóval akár 34%-kal is javítható az ablakok hőszigetelő képessége.

Legalább 25 év élettartam 

A VELUX 70 éve a legelterjedtebb tetőtéri ablak márka Európa-szerte, mert termékeink folyamatosan idomulnak az építkezők változó igényeihez. Hung-VELUX ablak cseréje esetén biztos lehet abban, hogy Ön olyan tetőtéri ablakot kap a régi helyett, amely korszerű műszaki jellemzőkkel rendelkezik. A faanyag minősége, a tökéletes légzárás és a hőszigetelő üvegezés Önnek csökkenő fűtésszámlát, javuló komfortérzetet jelent. Megszűnik a huzat, az ablaküveg felülete melegebb lesz, mint eddig, és az utcáról is kevesebb zaj szűrődik be.

25 év élettartamra terveztünk minden típust, a minőség tekintetében nem ismerünk kompromisszumot!*
Ha hálószobájában eddig rosszul záródó, nehezen működő, párásodó, esetleg penészedő faanyagú tetőablaka volt, új VELUX tetőtéri ablakával biztosan elégedett lesz! Többféle nyitásmódú, működtetésű, hőszigetelő üvegezésű és felületkezelésű típus közül választhat, rövid, kiszámítható szállítási határidővel.

 

*25 év élettartam
Rendeltetésszerű használat, karbantartás és beépítés mellett a VELUX tetőablakok élettartama min. 25 év. (A minőségellenőrző tesztek során 25 000 alkalommal nyitjuk ki és csukjuk be az ablakszárnyat, ami 25 év normál használatnak felel meg.) A kiváló minőségű válogatott fa alapanyagokkal, a folyamatos termékfejlesztéssel és a korszerű gyártástechnológiával biztosítjuk a tetőtéri ablakok tartósságát.