A feladat egy teljesen elhanyagolt, lakhatatlan ingatlan optimális felújítása volt

Prisca, a tulajdonos világéletében kedvelte a tetőtéri lakásokat, és mindig ilyen helyeken is élt. Miután építészmérnöki és belsőépítészeti diplomát szerzett, úgy döntött, hogy készít egy mintalakást. A fiatal építész úgy döntött, hogy egy 60 négyzetméteres tetőtéri lakás átalakításával mutatja meg képességeit. Különösen azért szereti ezt a „bekuckózós” helyet, mert kapcsolatot teremt az égbolttal, és a szokványostól eltérő térben látható a fa tartószerkezet. Rengeteg időt és energiát fordított erre a hathónapos projektre.

9
VELUX TERMÉKEK

1.5 nap

BEÉPÍTÉSI IDŐ

3100 euró

BEÉPÍTÉS ÉS TERMÉK KÖLTSÉG

Minden felület fehér, és új tetőtéri ablakok kerültek be 

„Kellemes meglepetést okozott a fa tok új, fehér bevonata, amely sokkal modernebb külsőt kölcsönöz az ablakoknak. Egyszerre egyedibb és kifinomultabb” – mondja Prisca.

A VELUX tetőtéri ablakok beépítésének fő előnyei
 

  1. Beltéri kényelem: "Otthonom mindegyik helyiségében VELUX ablakok vannak. Nagyon jól jönnek a fürdőszobában és a konyhában, ahol időről időre ki kell engedni a párás levegőt. A szobámban hőszigetelő fényzáró rolót használok a pihentető éjszakai alvás és a jobb hőmérséklet-szabályozás érdekében. Élvezem, ha a nappalim és a dolgozószobám megtelik természetes fénnyel, amikor dolgozom” – meséli Prisca.

  2. Kapcsolat a külvilág és a belső tér között: "Hatalmas előny, hogy az otthonom kényelméből láthatom az égboltot. A természetes fény térelhatárolásra is lehetőséget kínál. A tetőtéri ablakokkal alapterületet nyerek, kicsit növelhetem a belmagasságot, és javíthatom a helyiségen belüli közlekedést” – magyarázza Prisca.

  3. Gyors beépítés: "A beépítés viszonylag gyorsan és könnyedén ment. VELUX ablakbeépítőt bíztam meg a tetőtéri ablakok szerelésével. Másfél nap alatt minden elkészült. A rolókat magam szereltem fel” – mondja Prisca.

Prisca Pellerin

Prisca Pellerin építészmérnök és belsőépítész

A tetőtéri ablak közvetlen kapcsolatot teremt a külvilág és a belső tér között. Hatalmas előny, hogy az otthonom kényelméből láthatom az égboltot. A természetes fény térelhatárolásra is lehetőséget kínál. A tetőtéri ablakokkal alapterületet nyerek, kicsit növelhetem a belmagasságot, és javíthatom a helyiségen belüli közlekedést. Rendkívül hasznosak.

Meglepődött!

„Nagyon elégedett voltam. Kellemes meglepetést okozott a fa tok új, fehér bevonata, amely sokkal modernebb külsőt kölcsönöz az ablakoknak. Egyszerre egyedibb és kifinomultabb” – mondja Prisca.

"Egyszerre egyedibb és kifinomultabb."
- Prisca, tulajdonos
Élvezze a természetes fényt és beltéri klímát

„Otthonom mindegyik helyiségében VELUX ablakok vannak. Nagyon jól jönnek a fürdőszobában és a konyhában, ahol időről időre ki kell engedni a párás levegőt. A szobámban hőszigetelő fényzáró rolót használok a pihentető éjszakai alvás és a jobb hőmérséklet-szabályozás érdekében. Élvezem, ha a nappalim és a dolgozószobám megtelik természetes fénnyel, amikor dolgozom.”

Fedezze fel a különbséget!