Régi tetőtér egy kis természetes fénnyel

„Valójában a lányunk volt az ötletgazda” – mondja Markus Brun tulajdonos. Amikor már eldőlt, hogy az egész tetőt kicserélik, a megrendelő úgy döntött, hogy szeretne több fényt beengedni, és a tetőteret lakhatóvá alakítja.

12

VELUX TERMÉKEK

4 nap

BEÉPÍTÉSI IDŐ

31.000 euró

TERMÉKKÖLTSÉG

Két különleges panorámamegoldás kivitelezése

Tervező szakember helyszíni közreműködésével két VELUX panorámamegoldást építettek be egymással szemben, ezzel modern, világos lakótérré alakították át családi házuk eredeti tetőterét.

A VELUX tetőtéri ablakok beépítésének fő előnyei

  1. Több természetes fény: A panorámaablakok bőséges természetes fényt engednek be, így késő estig nincs szükség elektromos fényforrásokra.

  2. Több hely: „A panorámamegoldással éppen ott nyerhető több hely, ahol korábban nem volt” – magyarázza Stefan Flury építész.

  3. Energiatudatosság: „Tényleg ez a legideálisabb megoldás számunkra. Annak köszönhetően, hogy bőséges mennyiségű természetes fényhez jutunk, takarékoskodni tudunk a villamos energiával, mivel már nincs olyan gyakran szükségünk elektromos világításra."

Stefan Flury

Flury innen & aussen AG

A kivitelezési munka igazán különleges volt számunkra. Valószínűleg mindnyájunkat páratlan öröm töltött el ezzel a szokatlan megoldással kapcsolatosan.

Teljességgel lenyűgöz!

„Teljességgel lenyűgöz! Nagyot dobbant a szívem, amikor először mentem fel a tetőtérbe, hogy megnézzem a végeredményt. Szavakba sem tudom önteni, mennyire elégedett vagyok. A beépített manzárdmegoldás hatalmas többletet jelent nekünk” – meséli Markus Brun tulajdonos.

"Tökéletes!"
- Markus Brun, tulajdonos
A VELUX ACTIVE okostelefonos szabályozás igazán ötletes megoldás!

Az ügyfelek imádják, hogy a VELUX ACTIVE használatával tetszőlegesen szabályozhatják a beltéri levegőminőséget és a szobahőmérsékletet. A VELUX ACTIVE folyamatosan méri a szobahőmérsékletet, a páratartalmat és a szén-dioxid-szintet, és szükség esetén automatikusan kinyitja az ablakokat, hogy friss levegőt engedje be.

Fedezze fel a különbséget!