A tetőtér nyáron mindig túlmelegedett

A Zindel-család külön bejáratú tetőtéri lakást is magában foglaló, többgenerációs beckenriedi háza 1993-ban épült vidéki stílusban. Az akkori általános gyakorlatnak megfelelően meglehetősen kis méretű tetőtéri ablakokat építettek be a helyi építési előírások miatt. Viszonylag hamar egyértelművé vált, hogy a tetőtéri helyiségekben több természetes fényre van szükség, ezért a tulajdonos úgy döntött, tájékozódik arról, hogy a tetőtéri ablakok nagyobbra cserélhetők, vagy beépíthető-e belőlük több.

1

VELUX ACTIVE

1 óra

BEÉPÍTÉSI IDŐ

460 euró

BEÉPÍTÉSI ÉS TERMÉKKÖLTSÉG

VELUX ACTIVE beépítése a kellemes beltéri klímáért 

Végül arra az eredményre jutott, hogy komoly fejlesztésekre van lehetőség. Hat ablakot nemcsak kicseréltek, hanem nagyobbakkal váltottak fel, hogy jóval több természetes fény jusson a helyiségekbe. Az összes új ablak napelemes. Egész ablaksort hoztak létre, amely bőséges fényt nyújt, emellett két CABRIO® ablakot is beépítettek, amely néhány egyszerű mozdulattal kis erkéllyé alakítható, így nagyobb helyet és remek kilátást biztosít. A lakók is nagyon elégedettek a végeredménnyel. A helyiségekbe sokkal több fény jut, és jóval szélesebb kilátás nyílik az ablakokból.

A VELUX tetőtéri ablakok beépítésének fő előnyei

  1. Kellemes beltéri klíma: A VELUX ACTIVE önállóan szabályozza a beltéri klímát, hogy kellemes hőmérsékletet és levegőminőséget biztosítson a helyiségben.

  2. Időmegtakarítás: A VELUX ACTIVE használatával a családnak nem kell többé foglalkoznia azzal, hogy kézzel kiszellőztesse a lakást. Az intelligens otthoni megoldás mindenről gondoskodik, és nem hagyja, hogy izzasztó legyen a helyzet a lakók számára, így jobban tudnak más dolgokra összpontosítani.

  3. Nagyobb kényelem: A VELUX ACTIVE-nak köszönhetően Zindelék minden reggel gondtalanul mehetek el otthonról, mert egy hosszú, dolgos nap után hazaérve kellemes beltéri klíma fogadja őket. Így sokkal kellemesebben telnek az esték. 
A VELUX ACTIVE lenyűgöző

A VELUX ACTIVE mobil alkalmazás segítségével a termékek távolról vezérelhetőek és ellenőrizhatő az otthonom klímája. 
„Pontosan azt kaptam, amit a VELUX ACTIVE megoldástól vártam. Gondtalanul elmehetek otthonról, és este hazaérve kellemes beltéri klíma fogad – meséli Thomas Zindel tulajdonos. – A VELUX ACTIVE beépítése legfeljebb fél órát vett igénybe.” Zindel asszony szerint „a VELUX ACTIVE lenyűgöző, az, ahogy működik, és az is, hogy egyszerűen rá lehet hagyatkozni. Zseniális!” Zindelék az új tetőtéri ablakok és a VELUX ACTIVE beépítése óta nagy becsben tartják a tetőtérben töltött időt. A tetőtér korábban szinte elviselhetetlen volt nyáron a túlmelegedés miatt.

Fedezze fel a különbséget!