Engedd, hogy a napfény átformálja az otthonod! Iratkozz fel ingyenes szakértői videósorozatunkra, és tudd meg, hogyan teheted szebbé otthonodat VELUX tetőablak megoldások segítségével.

Az egészség és a kényelem otthon kezdődik

Íme 5 ötlet, amelyekkel te is kiegyensúlyozottabbá teheted az otthonodat

Teremts kilátást

A kinti tér látványától nemcsak nagyobbnak tűnik a helysiégünk, de harmonikusabb hatást is kelt. Az ablak összeköt minket a környezetünkkel, közösségünkkel. Látni az évszakok változását, ahogy hosszabbodnak és rövidülnek a nappalok, és az időjárás változásait, mind-mind segítik az egészséges cirkadián ritmusunk fenntartását, és a minket körülvevő világ részének érezhetjük magunkat.

Engedj be friss levegőt

Kevesen tudják, de a benti levegő sokkal szennyezettebb lehet, mint a kinti. Az olyan mindennapi tevékenységeink, mint a főzés, takarítás, zuhanyzás, gyertyagyújtás, kiteregetés, vagy éppen alvás és légzés során is romlik a benti levegő minősége. Ezért javasolt otthonunkat napi 3-4 alkalommal, legalább 10 percig szellőztetni, lehetőleg több nyitott ablakkal egyszerre. A megfelelő légcsere a levegőben terjedő vírusokat is segíthet megfékezni.

Engedj be fényt

A természetes fénynek nemcsak egészségünk és általános jólétünk szempontjából van rengeteg előnye, de a világos és nyitott terek az otthonunk szépségéhez is hozzájárulnak. A belsőépítészek nem véletlenül tervezik a helyiségeket a minél több természetes fény köré. A plusz ablakok telepítése mellett azzal is javíthatunk a bevilágítottságon, ha elhúzzuk a függönyöket és árnyékolókat, a nehéz bútorokat elvisszük az ablakok közeléből, vagy tükröket helyezünk el, amelyekről visszaverődik a beáramló fény.

Kapcsolódj a természethez

A fény, az ablakok és a vonzó kilátás mind hozzájárulnak ahhoz, hogy kapcsolatban maradjunk a természettel, de ezen kívül is vannak módok, amelyekkel "behozhatjuk" otthonunkba a külvilágot. Jó kiindulópont például, ha a berendezés stílusa is a természetet tükrözi. Választhatunk akár fából készült vagy fonott berendezési tárgyakat, élő növényekkel és friss virágokkal pedig szintén erősíthetjük a természetes hatást.

Teremts több helyet

Az otthonod bővítése hatalmas vállalkozásnak tűnhet, pedig nem kell, hogy az legyen. Már van egy kihasználatlan tered, amiből szinte bármit kihozhatsz: a padlásod. Egy felújítás során hálószobát, gyerekszobát, vagy akár dolgozószobát is kialakíthatsz belőle! Használd ki a rengeteg természetes fényt és friss levegőt, és egy új, jól szellőző teret kapsz, amely egész évben fényárban úszik majd! Kezdd a tervezést a VELUX tetőablak kombinációs megoldásokkal! Inspirálódj velünk, hiszen VELUX tetőterasz rendszerekkel például kijárást biztosíthatsz az erkélyre, elárasztva a szobát napfénnyel, és csodás kilátással!

Az egészség és a kényelem otthon kezdődik

Íme 5 ötlet, amelyekkel te is kiegyensúlyozottabbá teheted az otthonodat

Iratkozz fel ingyenes három részes videósorozatunkra

Iratkozz fel ingyenes három részes videósorozatunkra

Hogyan szabhatod az otthonodat még inkább a te igényeidhez, és biztosíthatsz egészségesebb életkörülményeket? Videósorozatunkban szakértőket kérdeztünk olyan felújítási alapelvekről, mint hogy hogyan varázsolhatjuk tágasabbá a tereinket, milyen energiatakarékossági tippeket érdemes ismerni, és hogy hogyan biztosítsuk a kényelmes hőmérsékletet egész évben. Inspirálódj velünk, és válj te is szakértővé, ha felújításról van szó!

Nézd meg, hogyan tudja a napfény átformálni az otthonod

Tudtad, hogy életünk akár 90%-át odabent töltjük? Manapság jóformán mindent otthon csinálunk: az evéstől és alvástól kezdve a munkán, a sporton és a társas életen át egészen a kikapcsolódásig. Iratkozz fel ingyenes videósorozatunkra, és nézd meg hogy néhány tetőablak mennyire meg tudja változtatni, hogy hogyan látod a mindennapjaidat.

Legyenek a te szobáid is jobbak, nagyobbak, világosabbak

A VELUX tetőablakok kombinációjával kétszer annyi napfényt tudsz beengedni! Ráadásul még több kilátást és nagyobb térérzetet biztosít, ami olyan kellemes légkört teremt, hogy rögtön az új kedvenc helyeddé válik majd!

Fedezd fel a VELUX ablakkombinációs megoldásait >

Éld át a különbséget

Fedezd fel a VELUX ablakkombinációs megoldásainak átformáló erejét!

Bővítsd az ablakokat

Bővítsd az ablakokat

Jogosult vagy támogatásra?

Ha VELUX tetőablakokat telepítesz az otthonodba, lehet, hogy jogosult vagy otthonfelújítási támogatásra! Itt kiderítheted, van-e elérhető állami támogatás a terveidhez.

Elég napfényesek a szobáid?

Húzd el a csúszkát, és nézd meg, hogy változtatja meg a szoba hangulatát a beáradó természetes fény! Neked melyik szobádra férne rá egy ilyen átalakítás?