{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}

Az építész egyszerű, de nagyszerű ötletből indult ki: nyissuk ki a teret, teremtsünk több helyet az élethez, engedjük be a levegőt, a napfényt és a kék ég látványát!
„Nem elégedtem meg néhány extra szobával – magyarázza. Szerettem volna, hogy ezek a helyiségek szervesen kapcsolódjanak a házhoz, és jobbá tegyék azoknak az életét, akik a teteje alatt élnek. A terasszal nyitunk a külvilág felé, összekapcsoljuk a belső teret a természettel, és jobb életminőséget nyújtunk a lakóknak.”

A VELUX tetőerkély bezárt állapotban is rengeteg természetes fényt enged be.

Ha a lakó tágasabb kilátásra vagy több levegőre vágyik, elég kinyitnia a tetőerkély felső részét. Ha pedig szeretne kilépni az erkélyre, a felső és az alsó részt is kinyithatja, mint egy ajtót.

A térérzet javításának egyik leggyorsabb módja, ha további tetőtéri ablakokat építünk be – ha pedig a nekünk tetsző módon kombinálhatjuk őket, akkor még világosabb és vonzóbb helyiségeket alakíthatunk ki.
A VELUX tetőtéri ablakokkal tetszőleges, egyedi kombinációkat alakíthat ki, így teljes mértékben a saját igényeinek megfelelően alakíthatja át a teret. Nálunk minden szükségletre talál megoldást, akár egymás melletti, akár egymás feletti, akár négyes elrendezést keres: bármi is jut eszébe, velünk valósággá változtathatja a természetes fényről szőtt álmait.
A tervező faablakokat választott a letisztult, természetes megjelenés jegyében, ami tökéletesen illeszkedik a ház hangulatához. Az eredmény egy letisztult, mégis otthonos lakás, ahol a természetes elemek és a fény a szívet és a lelket egyaránt megnyugtatja. 

A lakrészek feletti ablakok révén még több fény és friss levegő jut be, akkor is, ha a lakók nem érik el magukat az ablakokat.
A VELUX napelemes és elektromos tetőablakok ideális megoldást jelentenek a nehezen megoldható helyzetekben, például boltíves mennyezetek esetén. A távirányítású ablakok, árnyékolók/rolók és redőnyök innovatív rendszere lehetővé teszi, hogy egyetlen gombnyomással nyissa és zárja őket. A fali kapcsolóval minden ablakot könnyebben és gyorsabban elérhet. Tökéletes megoldást jelentenek a nehezen elérhető helyeken; a friss levegő és a jobb beltéri komfort tekintetében pedig a lehető legjobb megoldást képviselik. Az épület potenciális átalakítását bemutató képek bizonyítják, hogy egy sötét, poros szobából is megteremtheti álomotthonát: a fény melegséggel tölti el a lakást, így nem csupán egy nagyszerű lakóhelyre, hanem egészséges, kiegyensúlyozott és produktív otthonra tehet szert.

Ajánlott VELUX termékek
VELUX tetőerkély megoldások (GDL)
Termék megtekintése
Elektromos tetőtéri ablak (GGL)
Termék megtekintése
VELUX fényzáró roló (DKL)
Termék megtekintése