{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Vonzó családi otthonok

Napjainkban az ingatlanfejlesztők azokat a rugalmas terveket részesítik előnyben, amelyeket könnyű megépíteni, aztán az egyes tulajdonosok egyedi igényeihez igazítani.

A modern családi élet igényeinek megfelelően kialakított Countryside Homes lakóparkban kettő-, három- és négyszobás önálló házak és lakások várják az új otthont keresőket – mindegyik egység lenyűgözően tágas, és minden szükséges felszerelést tartalmaz.

Fényárban úszó otthon

Ez az otthonos, mégis világos lakás tökéletesnek bizonyult a Dunham-család számára, hiszen a tágas terek és a praktikus kialakítás ideális összhangját kínálja a modern családi élethez. Elegendő hely van, hogy az egész család összegyűljön, de mindenki talál magának egy saját zugot, ahová elvonulhat, ha magányra vágyik.

A VELUX tetőtéri ablakain és üvegajtóin keresztül egyaránt rengeteg fény árad Dunhamék modern, nyitott amerikai konyhás nappalijába, így az egész lakásba a lehető legtöbb természetes fény és friss levegő jut be. Így a konyhában is kényelmesebb és egészségesebb a munka, és a család az ebédlőasztalnál ülve megtapasztalhatja a fény váltakozását és az égen elvonuló felhőket, így közelebb érezheti magát a természethez.

Hálószoba a Countryside Homes lakóparkban VELUX tetőtéri ablakokkal
A napsugarak ébresztenek

A földszinten három tágas hálószoba található, és itt kapott helyet a családi fürdőszoba is, ahol különálló zuhankabin áll. Az emeleten helyezkedik el a szülői háló, amely lenyűgöző VELUX tetőtéri ablakot kapott.

Ajánlott VELUX termékek
VELUX elektromos tetőtéri ablak
Termék megtekintése
VELUX fényzáró roló (DKL)
Termék megtekintése

Hővédő fényzáró roló (SSS)
Termék megtekintése