{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Modern luxusházzá alakított poros bungaló

Ez a Düsseldorf melletti, a padlótól a mennyezetig érő ablakokkal ellátott, kissé elavult bungaló elgondolkodtatta a Listmann családot. Tudták, hogy az épület látott már szebb napokat is, és biztosak voltak benne, hogy a modern kor igényeinek megfelelő hellyé tudják alakítani. Röviden összefoglalva: lecsaptak a házra, és az egész alapterületet újragondolták. Nagy és merész lépés volt, de küldetésük volt. A cél az volt, hogy a poros külső elavult csillogását visszaállítsák, és belül nyitott építészeti megoldásokkal egészítsék ki. Az eredményeket elnézve biztosak lehetünk benne, hogy elérték a céljukat.

Egy sikeres felújítás

A klasszikus stílust modernizált ablakfelületek és a VELUX felülvilágító ablakok teszik még hangsúlyosabbá, amelyek még a ház legmélyebb helyiségeit is természetes fénnyel és friss levegővel töltik meg. A VELUX felülvilágító ablakok gyönyörű kialakítása a napfény varázsát hozza el otthonába. Az egyedi kialakítás, a karcsú keret és a láthatatlan ablakszárny maximális napfény bejutását teszi lehetővé, még felszerelt árnyékoló mellett is. A felülvilágító ablak 2 vagy 3 rétegű üveggel kapható, amely a kiváló hőszigetelés mellett csökkenti az eső, a jégeső vagy forgalom zaját. Ennek köszönhetően a korábban szűkös ingatlan teljesen új, nyitott és világos kialakítást kapott. Ez a család rugalmas, többgenerációs életre vonatkozó igényének is megfelelt.

A VELUX tetőtéri ablakok legfőbb előnyei

A klasszikus stílust modernizált ablakfelületek és a VELUX felülvilágító ablakok teszik még hangsúlyosabbá, amelyek még a ház legmélyebb helyiségeit is természetes fénnyel és friss levegővel töltik meg. Csodálatos légkört teremt, amely az épület klasszikus elemeit ünnepli, ugyanakkor modern, egészséges és napsütötte életteret hoz létre. A bungaló most inkább egy modern villának tűnik, tágas terekkel és érdekes építészeti kialakítással, amelyet az ablakok még inkább kiemelnek.

Carola Schober-Listmann,

építész

Az ilyen léptékű felújítás és bővítés majdnem olyan, mintha egy új épületet építenénk. A régi épület számos elemét megőriztük, miközben teljesen új elemeket építettünk be, ami sajátos bájt kölcsönöz a házunknak.

Tágas, világos szobák

Az élhető és szerethető tér megteremtésének kulcsfontosságú eleme volt, hogy fényt vigyünk az otthon rejtettebb helyiségeibe, és megvilágítsuk a legfontosabb élettereket is. A gyermekek és szülők fürdőszobáit, a lépcsőházat és az úszómedence számára kialakított teret VELUX felülvilágító ablakokkal látták el, amelyek természetes megvilágítást és szellőzést biztosítanak az épületben. Bár a zárt fürdőnek nincs ajtaja, a két VELUX felülvilágító ablaknak köszönhetően a helyiségbe mégis sok friss levegő és természetes fény jut, ami egészségesebbé és biztonságosabbá teszi az otthont a család számára.

„Tudtuk, hogy egy olyan teret szeretnénk, ahol a hagyományok találkoznak a modern kor követelményeivel, és úgy érzem, hogy pontosan ezt sikerült elérnünk. Amint a napfény bevilágította a teret, a kissé elavult ház is felderült! Attól a pillanattól kezdve nem volt kétségünk afelől, hogy jó döntést hoztunk a vásárlással és a régi ház felújításával kapcsolatban” – mondja a tulajdonos.

Ajánlott VELUX termékek
VELUX íves üvegű felülvilágító
Termék megtekintése
Kupola üvegezéssel
Termék megtekintése
Hővédő roló lapostetős felülvilágítókhoz (MSG)
Termék megtekintése