{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}

A felújítás tervezésének első szakaszában ez a szlovéniai épület a jó elhelyezkedésen kívül nem sok mindent tudott nyújtani. Nyilvánvaló volt, hogy a környezetet ki kell használni, de a tulajdonosok a klasszikus nyaralóhangulat helyett modern loftmegjelenést is szerettek volna.

A tér megnyitása felülvilágító ablakokkal

„A hatalmas ablakok elengedhetetlenek voltak ahhoz, hogy a tér megnyitásával megteremthessük ezt az új megjelenést” – mondja az építész. „A mennyezeten lévő ablakok adták hozzá azt az extra „hűha” effektust, amit kerestem. Még jobban meg akartam nyitni a teret; a napfény különböző irányokból történő beengedésével végül sikerült is ezt elérnem. Így pontosan úgy érezhetjük magunkat, mintha a tengerparton töltenénk a napot, ahol az órák múlását a fejünk felett elhaladó nap segítségével is nyomon követhetjük. A VELUX a felülvilágító ablakok teljes választékát kínálja az innovatív ívelt és lapos üveg tetőablakoktól kezdve a hagyományos kupolákig, így könnyű volt megtalálni a tökéletes opciót ehhez az épülethez.”

A VELUX tetőtéri ablakok legfőbb előnyei

A VELUX üveg felülvilágítók az új generációs tetőablakokat képviselik. A VELUX felülvilágító ablakok gyönyörű kialakítása a napfény varázsát hozza el otthonába. Az egyedi kialakítás, a karcsú keret és a láthatatlan ablakszárny maximális napfény bejutását teszi lehetővé, még felszerelt árnyékoló mellett is. A felülvilágító ablak 2 vagy 3 rétegű üveggel kapható, amely a kiváló hőszigetelés mellett csökkenti az eső, a jégeső vagy forgalom zaját.

Az otthonban használt puha anyagok kontrasztban állnak a kinti csípős hegyi levegővel. A lakásba vezetett napfény szinte hidat képez a belső és a külső tér között, megnyitja a teret, és a természet érzését hozza el az otthonba.

A lakás a város közepén helyezkedik el, mégis elég magas ahhoz, hogy kilátás nyíljon a hegyekre, és csak a legmagasabb épületek, mint pl. a templomtorony akadályozza a kilátást. A városias, mégis időtálló elemeket tartalmazó tér és a természettel való kapcsolat megteremtése volt a legjobb dolog, ami történhetett ezzel a lakással, ami a két világ legjobb tulajdonságait egyesíti magában.

Ajánlott VELUX termékek
VELUX íves üvegű felülvilágító
Termék megtekintése
Kupola üvegezéssel
Termék megtekintése
Hővédő roló lapostetős felülvilágítókhoz (MSG)
Termék megtekintése