{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}

Szabad kezet adtunk egy építésznek, hogy képzelje el, hogyan lehetne felturbózni ezt a klasszikus, de némileg unalmas házat: izgalmas ötletekkel állt elő, és igazán lélegzetelállító eredményre jutott. „A legtöbben nem is tudják, milyen fontos a természetes fény és a természet látványa, nem értik, milyen nagyban meghatározza a lakók közérzetét – magyarázza az építész. A megfelelő ablakokkal pedig ezeket könnyebb elérni, mint gondolnák.”

A hálószobában elhelyezett új ablakok és a tetőerkély ragyogó, izgalmas és luxusszínvonalú térré varázsolták ezt az unalmas, átlagos és sötét szobát – hogy a felnőttek energiától duzzadva kezdhessék a napot.

A VELUX tetőerkélynek köszönhetően az otthon lakói a friss levegőn fogyaszthatják el a reggeli kávéjukat, és ehhez még csak el sem kell hagyniuk a hálószobát – ez a luxus általában csak a legelegánsabb hotelek vendégeinek jár.

Ha a lakó tágasabb kilátásra vagy több levegőre vágyik, elég kinyitnia a tetőerkély felső részét. Ha pedig szeretne kilépni az erkélyre, a felső és az alsó részt is kinyithatja, mint egy ajtót.

A térérzet javításának egyik leggyorsabb módja, ha további tetőtéri ablakokat építünk be – ha pedig a nekünk tetsző módon kombinálhatjuk őket, akkor még világosabb és vonzóbb helyiségeket alakíthatunk ki.
A VELUX tetőtéri ablakaival tetszőleges, egyedi kombinációkat alakíthat ki, így teljes mértékben a saját szükségleteinek megfelelően alakíthatja át a teret. Nálunk minden szükségletre talál megoldást, akár egymás melletti, akár egymás feletti, akár négyes elrendezést keres: bármi is jut eszébe, velünk valósággá változtathatja a természetes fényről szőtt álmait.

Az önálló tetőtéri ablakok tökéletes megoldást kínálnak a kis méretű terekhez, például a lépcsőkhöz. Ebben a lakásban a felülről beáramló fénynek köszönhetően biztonságosabb a lépcsőn való közlekedés, ráadásul kinyílik a tér, és az egész helyiség modern, divatos megjelenést kap – ki gondolta volna, hogy ilyen drámai hatása lehet egy egyszerű, funkcionális lépcsőnek?
A házban elsősorban semleges színeket használtunk, ami megnyugtató, békés, tiszta és modern környezetet teremt. A faablakok tökéletesen illenek ebbe az esztétikai világba, a sárga rolók pedig némi játékosságot csempésznek a gyerekszobába. A rolók kiváló megoldást jelentenek a napfény szabályozására: világosabbá teheti a szobát, hogy a kicsik minél jobban lássanak játék, olvasás vagy tanulás közben, besötétíthet, ha eljött a lefekvés, a mesemondás és a pihenés ideje, vagy akár tökéletes sötétséget is kialakíthat éjszakára vagy a délutáni szunyókáláshoz.
Az átalakítást követően ez az unalmas és sablonos lakás fényben fürdő, luxusminőségű otthonná vált, amelynek klasszikus ablakai mögött egy tökéletes családi lakot találunk.

Ajánlott VELUX termékek

VELUX tetőtéri ablak (GGU)
Termékek megtekintése
VELUX tetőerkély megoldások (GDL)
Termékek megtekintése
VELUX fényzáró roló (DKL)
Termékek megtekintése