{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Több hely és jobb beltéri klíma egy új otthonban

Miután hosszú évekig egy kis ikerházban lakott, ez a hattagú család egy nagyobb lakásba költözött. Buxtehude közelében található, környezetbarát, új építésű ház nemcsak nagyobb, hanem elképesztő mennyiségű nappali fénnyel és optimális klímával rendelkezik. Philip Garbers szakmáját tekintve környezetbarát faházak építésére szakosodott mérnök, ezért tökéletesen tudja, milyen fontos a nappali fény és a friss levegő a háztartásban élők jóléte szempontjából.

Ünnepi érzés a mindennapokban

Az eredmény? A boldog család most egész éves vakáción érzi magát!

" „Mielőtt ideköltöztünk, csodálatos otthonokat béreltünk nyaralásunkra. Most már nem kell ezt tennünk – egyáltalán nem kell mennünk sehova, mert a legszebb nyaralóban lakunk!”

Remek lehetőség a regenerálódásra

Az első emeleten egy szándékosan beépítetlen tér található. Ez egy csendes, fényes szoba, gyönyörű kilátással a környező mezőkre. „Az ide beszűrődő napfény segít megnyugodni és visszanyerni a lelki tisztaságomat” – mondja a háztulajdonos.
Egészségesebb környezet a friss levegőnek köszönhetően

A ház előnyeit a természetes szellőztetés is növeli, ami hat fővel nem nélkülözhetetlen. A tulajdonosok döntöttek a gépi szellőzőrendszer kiépítéséről is, melynek köszönhetően a ház kéményhatású: a nyitott tetőablakon keresztül a pangó levegő távozik, az alatta elhelyezett ablakokon pedig friss, hűvös levegő jut be.

Napfényben fürdőzés

Ennek a háznak a nagy előnye és vonzereje a tetőablakkal ellátott zuhanyzó. Amikor Mareike Garbers meglátta a VELUX nappali fény szimulációját a fürdőszobájában, örömében felsikoltott: "Pontosan ezt akarom!" És ezt kaptuk. A reggeli zuhany ma már olyan, mintha egy egzotikus szigeten mártózna meg a szabad levegőn – és háromgyermekes anyuka lévén Mareike határozottan megérdemel egy kis időt, amit álmai fürdőszobájában tölthet.

"Ez volt a legjobb döntésünk, amit valaha hoztunk. A sok napfény csodálatosan világossá és kellemessé teszi otthonunkat"
Garberék most már biztosak a tetőablak beszerelésében
Ajánlott VELUX termékek
Tetőtéri ablak (GLU) KMG motorral
Termékek megtekintése
VELUX fényzáró roló (DKL)
Termékek megtekintése
Hővédő roló (MHL)
Termékek megtekintése