{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Dizájn: Floreat Homes; Fotók: Torben Eskerod
Otthonos sorházak

A sorházak általában kényelmes, otthonos lakóhelyet kínálnak a városlakóknak, amely illeszkedik a környék városképéhez. Nagy-Britanniában több ezer különféle típusú sorház létezik: ebbe a mintázatba illeszkedik a Shrewsbury városközpontja közelében felépített új lakópark, a Floreat Homes, Radbrook Village épületei is.

A parkok által körbeölelt Radbrook Village elegánsan belesimul a környezetébe: minden házhoz tágas kert tartozik, a vörös téglával borított és gerinctetővel fedett diszkrét, hagyományos formák pedig otthonos megjelenésük miatt népszerűek.

Egy hely, amely igazodik a folyamatosan változó igényekhez

Ahhoz, hogy versenyképes maradjon az ingatlanpiacon, a Floreat Homesnak olyan egyedi koncepciókat kellett kidolgoznia, amelyek megfelelnek a családok folyamatosan változó igényeinek és az együttélés új formáinak.

A házban három hasonló méretű hálószoba található, mindegyik körülbelül 12 négyzetméter, ami sokféle felhasználást tesz lehetővé. Az egyik a földszinten található a fürdőszoba mellett, és átalakítható, így a ház újabb bejáratot kaphat. A nappaliból nem nyílnak más helyiségek, ami nagyfokú rugalmasságot biztosít. A ház legnagyobb helyisége az étkezővel kombinált konyha. A boltíves mennyezet és az ebből adódó jelentős belmagasság barátságos, világos megjelenést kölcsönöz a térnek, ami gyakran hiányzik a nagy, hosszú szobáknál.

Sorházak Shrewsburyben, VELUX ablakokkal Dizájn: Floreat Homes; Fotók: Torben Eskerod

Dizájn: Floreat Homes; Fotók: Torben Eskerod
Megoldások, amelyek enyhítik a borongós klíma hátrányait

A konyha mögött praktikus tárolóhelyiség található, itt a VELUX felülvilágító ablakai jelentették a legjobb megoldást: optimális természetes fényt biztosítanak ott, ahol a legnagyobb szükség van rá. A felülvilágító ablakok különösen optimális megoldást kínálnak a borongós éghajlatú területeken, mivel legalább kétszer annyi fényt engednek be, mint az azonos méretű függőleges ablakok. Emellett az egész helyiség szellőztetésére is alkalmasak.

Ez a racionális kialakítású ház további luxusszínvonalú megoldásokat is rejt. A VELUX tetőtéri ablakkal felszerelt fürdőszoba és a fénnyel elárasztott lépcsőház gondoskodik róla, hogy a ház nagyobbnak és szellősebbnek tűnjön. A tények megerősítik a megjelenést: az ablakok stratégiai elhelyezése optimális levegőcserét tesz lehetővé a házban, ami nemcsak otthonosabbá, hanem egészségessé is teszi.

Dizájn: Floreat Homes; Fotók: Torben Eskerod
Különleges, fényárban úszó tér

A földszint minden négyzetméterét optimálisan kihasználják, ami maximális rugalmasságot tesz lehetővé.
A lépcső feletti tetőtéri ablak megvilágítja a ház közepét: ez egy olyan terület, ahová általában nem jut nappali fény. A kompakt első emeleten csak a feltétlenül szükséges helyiségek kaptak helyet – két hálószoba és egy fürdőszoba.

A fényárban úszó, tágas és modern fürdőszoba azonban messze van az átlagostól: a házhoz hasonlóan egyszerű és okos kialakítású, és minden megvan benne, amitől a lakó úgy érezheti, hogy nemcsak egy új házra, hanem valódi otthonra tett szert.

Ajánlott VELUX termékek
Tetőtéri ablak (GLU) KMG motorral
Termék megtekintése
VELUX fényzáró roló (DKL)
Termék megtekintése

Redőny (SSL)
Termék megtekintése