{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Egy projekt a nagyobb térért és még több napfényért

Egy kihasználatlan padlástér átalakítása meleg, barátságos helyiséggé, amit otthoni irodaként vagy edzőteremként is használhatsz. Ez volt Jean-Christophe eredeti terve, akinek a prioritási listáján szintén a napfény állt az első helyen. A tulajdonos terve az volt, hogy az egész házat felújítja, és a tetőtérben olyan helyiségeket alakít ki, amelyek alkalmasak lesznek az elmúlt években megszokottá vált munkastílusához: a háznak ebben az elkülönített, mégis jól megvilágított részében az ember könnyen koncentrálhat az otthon végzett munkára, a napfény pedig az izmok megdolgoztatását is motiválja. A projekt kettős célja a ház lakóterének növelése és energiahatékonyságának javítása volt, amihez a napfény iránti kiemelkedő igény párosult.

Minőség és megbízhatóság

A lakástulajdonos elhatározta, hogy olyan teret hoz létre, amely kiállja az idő próbáját, és évekig hasznos területként szolgál majd az otthonában. „Azért választottuk a VELUX termékeket, mert rendkívül széles választékkal rendelkeznek, ami lehetővé tette számunkra, hogy olyan megoldást találjunk, amely a természetes fény tekintetében felülmúlta az elvárásainkat. A VELUX márka garantált minőséget és megbízhatóságot jelent a tetőfelújítások során.” – mondta Jean-Christophe, a ház tulajdonosa. A VELUX tetőablak tökéletes megoldás, hogy napfényt és friss levegőt juttassunk a kis helyiségekbe, lépcsőházakba és fürdőszobákba, és ebben a padlástérben is elképesztő változásokat hozott. Alacsonyabban is beépíthetők, így a legtöbb tetőablakhoz képest jobb kilátást biztosítanak.

A VELUX tetőtéri ablakok legfőbb előnyei

A tető megnyitásakor a változás azonnal szembetűnő volt, és a lakástulajdonos megnyugodott, hogy pontosan azt kapja, amire számított: „Egy új, fényárban úszó, a VELUX megoldásoknak köszönhetően a kertre néző szobát. A tetőablakok napfényt és kellemes érzést biztosítanak” – mondja Jean-Christophe.

Sarl Leveque

Leveque Entreprise

A kihívás az volt, hogy természetes napfényt kellett egy olyan helyiségbe juttatni, ahol korábban nem voltak nyílások. A tulajdonosok egy kellemes helyiséget szerettek volna, amelyben a terveik szerint egy irodát, illetve egy edzésre alkalmas teret kívántak kialakítani. Nyilvánvaló volt, hogy ablakot kell beépítenünk. A kilátás minden esetben veri a puszta falakat.

Egy új helyiség

„Nagyon elégedett voltam és meglepődtem; az eredmények még jobbak voltak, mint amit elképzeltem. Egy új, fényárban úszó, a VELUX tetőablakoknak köszönhetően a kertre néző szoba.” – mondta Jean-Christophe, aki ma már örömmel használja a hozzáadott teret otthonában. A tetőablakoknak köszönhetően a tetőtérből is gyönyörű kilátás nyílik, ami nyitottabbá és szellősebbé teszi a tereket. Ez kapcsolatot teremt a külvilággal, behozza a természetet a lakásba, és az egész padlásnak energikus, mégis békés hangulatot kölcsönöz.

"Nagyon elégedett és meglepett voltam"
- Jean-Christophe, tulajdonos
Világos és tágas szobára volt szükség

„Egy ablaktalan padlástérrel vágtunk neki a feladatnak. Az ügyfél egy világos, tágas helyiséget szeretett volna, ahol edzőgépeket tudott volna elhelyezni és egy irodahelyiséget kialakítani. A VELUX termékekkel kifejezetten fényes teret és még nagyobb hasznos alapterületet sikerült kialakítani. Még a padlón ülve is gyönyörű kilátás nyílik az égre” – Sarl Leveque, Leveque Entreprise.

Ajánlott VELUX termékek
Tetőtéri ablak alsó kilinccsel (GLU)
Termék megnyitása
VELUX fényzáró roló (DKL)
Termék megnyitása

Hővédő fényzáró roló (SSS)
Termék megnyitása