Formáld a teret kedvenc helyeddé

Egy bővülő családnak napfényből is többre van szüksége. Ezért a VELUX a napfény, a friss levegő, és az olyan energiahatékony megoldások elkötelezett szolgáltatója, melyek kielégítik családod különleges igényeit.

Vélemények


"A fény számunkra elsődleges. Hiszünk benne, hogy a megfelelő mennyiségű fény karaktert ad az építészeti alkotásoknak. Ezzel együtt pedig az életet is kellemesebbé varázsolja." —

Yuri Cernak

"Az étkezőasztalnál ülve kitekintünk az öreg szilvafára vagy csendben figyeljük a madarakat és a mókusokat - ez a fajta életminőség megfizethetetlen. Imádjuk az elkészült tetőteret, végre igazán otthon érezzük magunkat a házban." —

Bernhard Kram

Első lépés az inspiráció

Első lépés az inspiráció

Nincs mindenre ötleted? Inspirálódj és találj rá kedvenc tetőablak-megoldásodra! Fedezd fel a VELUX tetőtéri ablakokban rejlő lehetőségeket, és teremts fényesebb jövőt a családodnak!

Több tér

Engedd be a fényt!

A tetőtér kialakításánál tudjuk, hogy minden család számára más és más szempontok érvényesülnek. Egyesek hangulatos játszószobát szeretnének gyermekeik számára, mások az otthoni irodához szeretnének nyugodt környezetet teremteni vagy éppen a vendégszobát helyeznék át a tetőtérbe. Bármi is legyen a terved, a VELUX tetőtéri ablakok segítségével a legtöbbet hozhatod ki a tetőtérből, a nappali fény ereje hívogató és hangulatos térré varázsolja, amely megfelel bővülő családod igényeinek.

Több fény, több tér

Ahogy bővül a család, úgy nő az igény a további élettérre. Legyen szó extra hálószobáról, játszószobáról vagy dolgozószobáról, a VELUX tetőtéri ablakok innovatív megoldásokat kínálnak lakóterületed növelésére anélkül, hogy költséges bővítésekre vagy felújításokra lenne szükség.

Több tér, több móka

Ahogy a gyerekek felnőnek, úgy válik nyilvánvalóvá a különálló szobák fontossága. A magánélet és a függetlenség kulcsfontosságú tényező fejlődésükben. Tetőtéri ablakaink és kiegészítőink lehetővé teszik, hogy minden gyermek számára különálló és kényelmes tereket alakíts ki, így biztosítva számukra a felfedezés, a tanulás és fejlődés lehetőségét.

Energiahatékonyság

A jobb szigeteléssel a VELUX tetőtéri ablakok kényelmes beltéri környezetet teremtenek, csökkentve a túlzott fűtés és hűtés szükségességét. Ez nemcsak a közüzemi számlákon való megtakarításhoz vezet, hanem hozzájárul a zöldebb jövőhöz is, az energiafogyasztás és annak környezetre gyakorolt hatásának minimalizálása révén.

Takaríts meg pénzt!

A VELUX tetőablakok beépítésével javíthatod otthonod energiahatékonyságát.

Az energiahatékonyság a családok számára kiemelt fontosságú, és ez számunkra is elsődleges. Ezért igyekszünk olyan fenntartható megoldásokat kínálni, amelyek nemcsak a környezetre gyakorolt hatást csökkentik, hanem az energiaköltségeket is segítenek alacsonyabban tartani.

Csökkentsd fűtésszámládat új tetőablakainkkal!

Új tetőablakaink akár háromszor* jobb hőszigetelő képességgel rendelkezhetnek, mint a régiek, ami jelentős energiamegtakarítást jelenthet.

*Ha régi, 2003 előtt vásárolt VELUX tetőablakodat új VELUX Standard Plus tetőtéri ablakra cseréled, a hőveszteség 64%-kal csökken (régi tetőablak hőátbocsátási tényezője: Uw = 2,8 W/m2K, új Standard Plus tetőablak hőátbocsátási tényezője, 64-es üvegezéssel Uw = 1,0 W/m2K).

Csökkentsd a villanyszámládat!

A tetőablakok alacsony energiafelhasználású fényforrások. Kétszer annyi fényt engednek be, mint a homlokzati ablakok, és a lakásokban akár 20%-kal, az irodákban pedig 60%-kal csökkenthetik a mesterséges világítás szükségességét.

Takaríts meg energiát természetes szellőzéssel!

A természetes szellőztetési lehetőséget kínáló tetőablakok sokkal energiahatékonyabbak, mint a légkondicionálás, és akár kétszer annyi fényt engednek be, mint a homlokzati ablakok.

Újragondolt tetőterek - fotópályázat

Újragondolt tetőterek - fotópályázat

Mutasd meg tervezői képességeidet, és nyűgözz le minket hangulatos és napfényes tetőtereddel!

Fotózd le tetőtered, és nyerj értékes VELUX ajándékokat!