Alakítsd a tereket a kedvenc helyiségeiddé

Mindegy, hogy a tetőtér átalakítására vagy a különböző helyiségek felújítására készülsz, mindig engedhetsz be több napfényt és friss levegőt – ami nem csak kellemesebb atmoszférát jelent, hanem pazar kilátást is! 

Hogyan?

Válaszd a VELUX tetőtéri ablakokokat (vagy cseréld le a régi tetőablakodat VELUX-megoldásokra) és az előbb említett előnyök mellett élvezd a jobb szellőzés és energiahatékonyság hatásait – a kedvezőbb fűtésszámláról nem is beszélve! 
„Ne feledd, bármely tetőtéri szoba lehet világosabb és egészségesebb. És amikor bármely szobáról beszélünk, tényleg bármely szobát értjük.

Melyiket szeretnéd látni?

Miért VELUX?

Átformáljuk a teret

Napfényes megoldásaink segítenek abban, hogy extra életteret tudhass magadénak a tető alatt, és páratlan értéket hozzon otthonodba, jólétedbe és a tér élményébe.

Az ingatlan értéke növekedik

Biztos lehetsz benne, hogy a VELUX termékmegoldásokba való befektetésed növeli ingatlanod értékét, és hamar megtérül.

Nyugalom az otthonodban

Rolóink és redőnyeink, pótalkatrészeink és szervizünk szerteágazó lehetőségeivel biztosítjuk, hogy a lehető legjobb élményben legyen részed.

Azért vagyunk, hogy segítsünk

Csapatunk arra törekszik, hogy teljes megelégedettségedet biztosítsa a kapcsolatfelvétel pillanatától a tanácsadáson át a felszerelésig.

Minőség, kompromisszumok nélkül

Az igényeid a mi iránytűnk. 1941 óta folyamatosan fejlesztjük, tökéletesítjük termékeinket és lehető legtartósabbra építjük őket.

Ésszerű választás

Fenntartható megoldásokkal javíthatod életed minőségét, amely jó neked és a Bolygónak.