Több részlet
Extra nappali fény és kilátás

Extra nappali fény és kilátás

Ebben a dolgozószobában egy alsó kilincses tetőtéri ablakot lehetetett beépíteni, amely csodálatos, akadálytalan kilátást biztosít. A GIL magastetős elemeket az alsó kilincses tetőtéri ablak alá építik be, és mivel az ablakok majdnem a padlóig érnek, így biztosítják a nagyszerű kilátást és a kapcsolatot a külvilággal, még az íróasztalnál ülve is.

Több részlet
Behozza a külvilágot

Behozza a külvilágot

Az egymás mellé épített két tetőtéri ablak bőséges természetes megvilágítást és szellőzést biztosít a felső szinten lévő dolgozószobának – a fókuszált, hasznos munkanap receptje. Az ablakokon VELUX roletták találhatók, amelyek biztosítják a fényszabályozást és a magánszféra védelmét.
Több részlet
Megduplázza a fényt

Megduplázza a fényt

A jobb nappali megvilágítás érdekében az ablakokat párokban építették be. A fehér, karbantartást nem igénylő VELUX tetőtéri ablakok világosabbá teszik a helyiséget, és nincs szükség festésre vagy javításra, azonban időről időre át lehet törölni egy puha, nedves kendővel.

Felhasznált termékek


    • 2 x VELUX elektremos tetőtéri ablak
Több részlet
Az erkély, amelyre mindig is vágyott

Az erkély, amelyre mindig is vágyott

A stílusos dolgozószoba egyedi módon ötvözi egyrészt az innovatív VELUX tetőerkélyt, másrészt az alsó kilincses tetőtéri ablakot és a fix magastetős elemekeket a túloldalon. A VELUX tetőerkély másodpercek alatt kis erkéllyé alakul. Borítsa fénybe napját kreatív módon és tegye nyitottabbá a teret.