Több részlet
Fürdőszobai ötletek - kezdődjön fényesen a napja

Kezdődjön napsütésesen a nap

A két VELUX tetőtéri ablakból álló sor napfénnyel tölti meg a fenti fürdőszobát – és a zuhanyozót. A felső ablak kézzel nem elérhető magasságban helyezkedik el, ezért ott elektromosan működtetett VELUX tetőtéri ablakokat alkalmaztak. Úgy programozható, hogy akkor is szellőztessen, ha Ön távol van – és automatikusan bezáródik, ha elered az eső. Mindkét ablak karbantartást nem igénylő poliuretán festéssel rendelkezik, és ellenálló, nedvességtaszító VELUX reluxákat tartalmaz.

Fürdőszobai ötletek
Több részlet
Fürdőszobai ötletek - természetes fény mindenütt

Természetes fény mindenhol

A VELUX fénycsatornákkal otthona minden szegletébe eljuttathatja a természetes fényt – olyan helyekre is, ahol a hagyományos tetőtéri ablak nem alkalmazható. Felhős napokon ezek a hatékony "csatornák" annyi fényt biztosítanak, mint egy hagyományos, 60 wattos égő. A külső dizájn illeszkedik a többi VELUX termékhez.

Fürdőszobai ötletek II
Több részlet
Fürdőszobai ötletek - fürödjön a napfényben

Fürödjön a napfényben

A VELUX hőszigetelt felülvilágító kupolákkal teljesen új dimenziót adhat a lapostető alatti helyiségeknek. Amennyiben a tetőtéri ablak az egyetlen megoldás a természetes megvilágításra, vagy egyszerűen világosabb, nyitottabb érzetre vágyik a homlokzati ablakos helyiségekben, a hőszigetelt felülvilágító kupolák kínálják a legkedvezőbb megoldást.

Ötletek a fürdőszoba kialakításához
Több részlet
Fürdőszobai ötletek - a csend pillanata

Egy pillanatnyi csend

A friss levegő és a nappali fény megtölti a teljes fürdőszobát, és tökéletes csendet és magánszférát biztosít Önnek. A felső ablak egy távirányítású VELUX elektromos tetőtéri ablak. Úgy programozható, hogy akkor is szellőztessen, ha Ön távol van – és automatikusan bezáródik, ha elered az eső. Mindkét ablak karbantartást nem igénylő poliuretán festéssel rendelkezik, és ellenálló, nedvességtaszító VELUX reluxákat tartalmaz.
VELUX fürdőszobai ötletek
Több részlet
Fürdőszobai ötletek - napfényes fürdőszoba

Napos fürdőszoba

A fehérre festett, karbantartást nem igénylő poliuretán VELUX tetőtéri ablak burkolat tökéletesen védi a belső famagot a nedvességtől. A fehér festés világosabbá teszi a helyiséget, és napfénnyel tölti meg a teljes helyiséget.