Több részlet
Gyerekszoba ötletek - maximalizálja a teret

Maximalizálja a teret

A padlástérben elhelyezett ágy nagyszerű lehetőség, hogy több helyet biztosítsunk egy tinédzser szobájában. A három nagy tetőtéri ablak világossá teszi a szobát, a teret nyitottabbá, kényelmesebbé és friss levegőben gazdagabbá változtatja. Az egyik ablak magasan található, így biztosítja a nappali megvilágítást a falon és a sarkokban – a VELUX elektromos tetőtéri ablak az innovatív vezérlővel nyitható és zárható.

Gyerekszoba ötletek
Több részlet
Gyerekszoba ötletek - minden eddiginél több nappali fény

Több nappali fény, mint korábban bármikor

A dőlésszög és a döntött tetőn történő elhelyezés következtében a VELUX tetőtéri ablak több fényt biztosít, mint a hagyományos hálószobai ablakok. A VELUX duo fényzáró roló a fényzáró roló és a harmonikaroló kombinációja egyetlen, egyszerűen használható egységben. Két világ legjavát kínálja: a tökéletes fényzárást és a szórt természetes fényt bármely napszakban.

Gyerekszoba inspiráció
Több részlet
Gyerekszoba ötletek - egy egyszerű megoldás

Egy egyszerű megoldás


Mindössze egyetlen VELUX tetőtéri ablak szükséges ahhoz, hogy fénybe borítson egy felső szinti gyerekszobát. A kényelmes, felső kilincses standard tetőtéri ablak könnyen nyitható akkor is, ha alatta bútorok találhatók. Az ablak nem igényel karbantartást, így nincs szükség tisztításra vagy újrafestésre – egy puha, nedves ronggyal azonban letörölhető.
Gyerekszoba ötletek és inspiráció
Több részlet
Gyerekszoba inspiráció - hozza ki a legtöbbet helyiségéből

Hozza ki a legtöbbet a lakóteréből.

A gyerekszoba az aktivitás központja. Nem csak alvásra, hanem a játszótársakkal történő szórakozásra is használják. A kényelmes, felső kilincses tetőtéri ablakok a játszószobákhoz szükséges mennyiségű természetes fényt és friss levegőt biztosítják. A külső hővédő roló biztosítja a hővédelmet.