Több részlet
Hálószobai ötletek - engedje álmait a csillagokig szárnyalni az univerzumra nyíló panorámával

Aludjon a csillagok alatt

A magastető alatti hálószobába négy nagy tetőtéri ablakot építettek be, melyek csodálatos panoráma kilátást biztosítanak. Mivel kézzel nem elérhető magasságban vannak, az összes ablak VELUX INTEGRA® tetőtéri ablak lett, melyeket érintőképernyős vezérlővel lehet működtetni. Mindegyik ablakon külső hővédő roló található, mely akár 90%-kal csökkenti a felmelegedést, így a hálószoba a meleg nyári napon is kellemes hőmérsékletű marad. Az átlátszó hálószövet beengedi a szobába a természetes fényt és nem zavarja a kilátást.

Ötletek a modern hálószobához
Több részlet
Hálószobai ötletek - világosabb hálószoba

Egy világosabb hálószoba

A tetőtéri ablakok csoportjának köszönhetően a felső szinten található hálószobában nappal bőséges természetes fény áll rendelkezésre. A kényelmes, felső kilincses működtetésű standard ablak rendkívül könnyen kinyitható, még közvetlenül a mellette álló ágy ellenére is. A fehér színű ablakszárny letisztult, modern megjelenést ad.

Hálószobai ötletek
Több részlet
Hálószobai ötletek - hozza ki a legtöbbet helyiségéből

Hozza ki a legtöbbet a lakóteréből.


A két VELUX hőszigetelt felülvilágító kupola új dimenziót ad a térnek, és extra természetes fénnyel teszi világosabbá a szobát.
Nappali fény a hálószobában - ötletek
Több részlet
Az Ön új erkélye

Az Ön új erkélye

A szoba egyedi módon ötvözi egyrészt az innovatív VELUX CABRIO® tetőerkélyt, másrészt az alsó kilincses tetőtéri ablakot és a fix ablakelemekeket a túloldalon. A VELUX CABRIO® tetőerkély másodpercek alatt kis erkéllyé alakul.
Több részlet
Élvezze a tökéletes megvilágítást

Élvezze a tökéletes megvilágítást

A magas térdfallal rendelkező hálószobában három felső kilincses, átlátszó lakkozású VELUX tetőtéri ablak nappali fényt hoz a hálószobába. Amennyiben nappal sötétségre van szüksége, a redőnyök 100%-os fénykizárást biztosítanak. Engedje le a rolettát, hogy lágyabbá tegye a nappali fényt és védje a magánszférát.
Több részlet
Hálószoba éjjel-nappal

Hálószoba éjjel-nappal

Három felső kilincses, átlátszó lakkozású ablak biztosítja a megfelelő mennyiségű fényt és a kilátást a fákra. Minden ablakon fényzáró rolók találhatók, melyek biztosítják a kellemes éjszakai alvást és a 100%-os fénykizárást nappal.

Több részlet
Extra megvilágítás és kilátás - hálószobai ötletek

Extra megvilágítás és kilátás - hálószobai ötletek

Ebben a hálószobában két alsó kilincses tetőtéri ablakot lehetetett beépíteni, amelyek csodálatos, akadálytalan kilátást biztosítanak. Alább egy alsó kilincses, speciális funkciójú tetőtéri ablakot építettek be, mely csodálatos kilátást biztosít a kertre - és még több nappali fényt enged be.