Több részlet
Hálószobai ötletek - engedje álmait a csillagokig szárnyalni az univerzumra nyíló panorámával

Aludjon a csillagok alatt

A magastető alatti hálószobába négy nagy tetőtéri ablakot építettek be, melyek csodálatos panoráma kilátást biztosítanak. Mivel kézzel nem elérhető magasságban vannak, az összes ablak VELUX elektromos tetőtéri ablak lett, melyeket érintőképernyős vezérlővel lehet működtetni. Mindegyik ablakon külső hővédő roló található, mely akár 90%-kal csökkenti a felmelegedést, így a hálószoba a meleg nyári napon is kellemes hőmérsékletű marad. Az átlátszó hálószövet beengedi a szobába a természetes fényt és nem zavarja a kilátást.

Ötletek a modern hálószobához
Több részlet
Hálószobai ötletek - világosabb hálószoba

Egy világosabb hálószoba

A tetőtéri ablakok csoportjának köszönhetően a felső szinten található hálószobában nappal bőséges természetes fény áll rendelkezésre. A kényelmes, felső kilincses működtetésű standard ablak rendkívül könnyen kinyitható, még közvetlenül a mellette álló ágy ellenére is. A fehér színű ablakszárny letisztult, modern megjelenést ad.

Hálószobai ötletek
Több részlet
Hálószobai ötletek - hozza ki a legtöbbet helyiségéből

Hozza ki a legtöbbet a lakóteréből.


A két VELUX hőszigetelt felülvilágító kupola új dimenziót ad a térnek, és extra természetes fénnyel teszi világosabbá a szobát.
Nappali fény a hálószobában - ötletek
Több részlet
Az Ön új erkélye

Az Ön új erkélye

A szoba egyedi módon ötvözi egyrészt az innovatív VELUX tetőerkélyt, másrészt az alsó kilincses tetőtéri ablakot és a fix ablakelemekeket a túloldalon. A VELUX tetőerkély másodpercek alatt kis erkéllyé alakul.
Több részlet
Élvezze a tökéletes megvilágítást

Élvezze a tökéletes megvilágítást

A magas térdfallal rendelkező hálószobában három felső kilincses, átlátszó lakkozású VELUX tetőtéri ablak nappali fényt hoz a hálószobába. Amennyiben nappal sötétségre van szüksége, a redőnyök 100%-os fénykizárást biztosítanak. Engedje le a rolettát, hogy lágyabbá tegye a nappali fényt és védje a magánszférát.
Több részlet
Hálószoba éjjel-nappal

Hálószoba éjjel-nappal

Három felső kilincses, átlátszó lakkozású ablak biztosítja a megfelelő mennyiségű fényt és a kilátást a fákra. Minden ablakon fényzáró rolók találhatók, melyek biztosítják a kellemes éjszakai alvást és a 100%-os fénykizárást nappal.

Több részlet
Extra megvilágítás és kilátás - hálószobai ötletek

Extra megvilágítás és kilátás - hálószobai ötletek

Ebben a hálószobában két alsó kilincses tetőtéri ablakot lehetetett beépíteni, amelyek csodálatos, akadálytalan kilátást biztosítanak. Alább egy alsó kilincses, speciális funkciójú tetőtéri ablakot építettek be, mely csodálatos kilátást biztosít a kertre - és még több nappali fényt enged be.