Több részlet
Konyhai ötletek - innovatív megoldások lapostetőkhöz 

Innovatív megoldások lapostetőkhöz

A lapostetős házak középpontja általában sötét, ezért olyan hőszigetelt felülvilágító kupolákat alkottunk, melyek tökéletesen bejuttatják a természetes fényt és világosságot hoznak a szobába. Itt két VELUX hőszigetelt felülvilágító kupola segítségével alakították ezt a központi konyhát világos, hívogató családi étkezővé és a barátok fogadására alkalmas helyiséggé.

Konyhai ötletek
Több részlet
Konyhai öteltek - a nagyszerű konyha receptje

A nagyszerű konyha receptje

Két, magasan, a konyha mennyezetében elhelyezett ablak biztosítja a nappali fényt és a nyitott teret a konyhában. Nem csak a főzéshez biztosítanak optimális fényt, hanem kivezetik az otthonából a gőzt, a füstöt és a főzési szagokat. Ezek a kézzel nem elérhető magasságban lévő VELUX elektromos tetőtéri ablakok egy pratikus vezérlővel nyithatók és zárhatók.

VELUX konyhai inspiráció - ötletek
Több részlet
Konyhai ötletek - hozza ki a legtöbbet helyiségéből

Az Ön ablaka a világra

Dőlésszögük következtében a tetőtéri ablakok több fényt engednek be, mint a hagyományos kiugró ablakok. A VELUX tetőtéri ablakok csoportja világossá teszi a konyhát, és tágasabb érzetet biztosít.
Konyhai ötletek
Több részlet
Konyhai ötletek - egészségesebb belső környezet 

Egészségesebb belső környezet

Egy VELUX tetőtéri ablakokból álló csoportot magasan a mennyezetbe építettek, így kiváló, egyenletes megvilágítást biztosítanak a konyhában. Ezek a kézzel nem elérhető magasságban lévő VELUX elektromos tetőtéri ablakok egy pratikus, érintőképernyős vezérlővel nyithatók és zárhatók.

Felhasznált termékek


  • 3 x VELUX elektromos tetőtéri ablak
    • 3 x VELUX fényzáró rolók
Több részlet
Konyhai ötletek - világosabb hétköznapok

A világosabb hétköznapok kulcsa

A magasan, a mennyezetbe épített VELUX elektromos tetőtéri ablakok bőséges, egyenletes nappali megvilágítást biztosítanak a teljes konyhának. Amennyiben lehetséges, javasoljuk, hogy a tetőtéri ablakot a munkahely és az étkezőhely fölé építsék, így biztosítva a maximális fényt és a szellőzést ott, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Felhasznált termékek


    • 1 x VELUX elektromos tetőtéri ablak
Több részlet
Konyhai ötletek - a legjobb kilátás a városban

A legjobb kilátás a városban

A három VELUX elektromos tetőtéri ablakból álló csoport bőséges természetes fényt biztosít a fenti nappalinak - és fantasztikussá teszi a kilátást. Minden ablak praktikus, karbantartást nem igénylő poliuretán bevonattal rendelkezik, és alacsony karbantartási igényű, nedvességálló VELUX reluxákkal kombinálva tökéletes megoldást kínálnak fürdőszobákban és konyhákban.

Felhasznált termékek


  •  3 x VELUX elektromos felső kilincses tetőtéri ablak
    • 3 x VELUX reluxák