Több részlet
Nappali ötletek - duplázza meg a fényt - és a kilátást

Duplázza meg a fényt – és a kilátást

A nagyszerű kilátás biztosításához és a nappaliba jutó fény mennyiségének fokozásához célszerű a tetőtéri ablakokat párokban beépíteni. A VELUX napelemes tetőtéri ablak az érintőképernyős vezérlő gombjainak megnyomásával kinyitható és bezárható, így maximális kényelmet biztosít. A VELUX napelemes átlátszó külső hővédő rolót az ablak külső felére történő szerelésével a hőmérséklet a meleg, napsütéses napokon is kellemes szinten tartható.

2. rész - nappali ötletek
Több részlet
Nappali ötletek - borítsa fénybe a napját

Tegye fényesebbé a napot

A VELUX elektromos tetőtéri ablakokat párban alkalmazva a fenti nappali nyitottabbá tehető, és új élettel tölti meg a teret. A VELUX elektromos tetőtéri ablakok akár a kanapén ülve is nyithatók és zárhatók – a vezérlővel könnyen beállíthatók a belső és külső VELUX távműködtethető tartozékok is.

Nappali ötletek

Felhasznált termékek


  • 2 x VELUX elektromos tetőtéri ablak
  • 2 x VELUX harmonikaroló
    • 2 x VELUX külső hővédő roló
Több részlet
Nappali ötletek - komfort és kényelem

Komfort és kényelem

A magasan beépített ablakok sorával a tér sokkal világosabbá tehető, és a helyiség minden részébe eljuttatja a napfényt. A VELUX elektromos tetőtéri ablakok kiváló választás voltak ezen a kézzel nem elérhető magasságban lévő helyeken, mivel az érintőképernyős vezérlővel könnyen nyithatók és zárhatók. Az egyedülálló esőérzékelőnek köszönhetően az ablakok eső esetén automatikusan bezáródnak.
Ötletek nappalikhoz
Több részlet
Nappalik - nagyszerű VELUX tetőtéri ablak kombináció

A VELUX tetőtéri ablakok nagyszerű kombinációja

A négy VELUX tetőtéri ablakból álló csoport bőséges természetes fényt biztosít a fenti nappalinak - és fantasztikus kilátást biztosít a kertre és az égre. A két felső kilincses ablak a befelé nyíló, felső kilincses függőleges ablakaival kombinálva kényelmes működtetést biztosítanak.