Nagyobb.
Világosabb.
Jobb.

Manzárdablak: Több hely és több napfény egy nap alatt

A VELUX manzárdablak kialakítása az Ön tetőterében nagyon egyszerű módja a tetőtér megnyitásának. A manzárdablak beépítési csomagja tartalmazza a teljes hőszigetelt megoldást, az ablakok beépítéséhez szükséges minden elemmel együtt. 
Mindössze egy nap alatt beépíthető, így jelentős mértékben lecsökkenti a tető megbontásának időigényét és az időjárásnak való kitettséget. Önnek csak annyi a dolga, hogy lefestesse az új belső burkolatot a szobáéval egyező színűre és már élvezheti is az újonnan nyert teret, átalakíthatja a szoba berendezését és dekorációját.

* Az egy nap beépítési idő csak a manzárdablakra vonatkozik, az előkészületekre és a belső burkolatképzésre nem.

VELUX manzárdablak előnyei

A VELUX manzárdablak 2,5-ször több fényt enged be, mint az ugyanakkora üvegfelülettel rendelkező hagyományos ablakfülke.

Ahol a kint van bent

A VELUX manzárdablak teljesen átalakítja a teret: drámaian megnövekszik a bejutó természetes fény és utolérhetetlen a nyitottság érzése. Ez az innovatív megoldás jó alternatívája a klasszikus ablakfülkének: kiemeli a tetőtéri ablakokat a tetőből, megnöveli a használható alapterületet és napfényes, szellős lakóteret hoz létre.

Miközben a hagyományos ablakfülke homlokzati ablak és tető kombinációja, addig a VELUX manzárdablak tetősíkablakokat használ a tető helyett is. Ezzel így sokkal több fényt enged be és elkerülhető a hosszadalmas kivitelezési idő is. A VELUX manzárdablak egy nap alatt beépíthető. Vegye fel a kapcsolatot VELUX ajánlott beépítővel.

  • Akár 2,5-ször több fényt enged be, mint az ablakfülke
  • A kifinomult dizájn megnöveli a használható alapterületet
  • A felső ablaksorban VELUX elektromos tetőtéri ablakokkal kombinálható a távirányítás kényelméért
  • 4 és 6 ablak kombinációja képezhető

Válasszon VELUX elektromos tetőtéri ablakot a manzárdablak-csoportba és élvezze a távvezérlés kényelmét. 

Ha az érzékelő alapú automatizálást és az okostelefonról történő irányítást részesíti előnyben, vásárolja meg a VELUX ACTIVE beltéri klíma szabályozót kiegészítésként.

Méretek és árak