A VELUX Ajánlott Beépítők a VELUX Magyarország Kft.-től függetlenül működő, önálló gazdasági tevékenységet folytató egyéni vállalkozók vagy gazdasági társaságok alkalmazottai, akik a VELUX tetőablakokkal, árnyékolókkal, fénycsatornával és hőszigetelő felülvilágító kupola termékekkel kapcsolatos elméleti és gyakorlati tudást tanfolyamaink eredményes elvégzésével megszerezték. A minőség biztosítása érdekében a VELUX ajánlott beépítői státuszukat referenciamunkák bemutatásához kötjük.  

Amennyiben Ön szakembert keres a tetőtéri ablakainak beépítésére, vagy az ahhoz tartozó kiegészítők felszerelésére és még nem talált, úgy térképes keresőnk a segítségére lehet.

A térképes kereső használata

1. Kérjük, az Ön címe mezőbe írja be pontosan a címet (minimum az irányítószám megadásával, de a pontosabb keresés érdekében akár település, utca, házszám) ahol a VELUX tetőtéri ablakok illetve egyéb VELUX termékek beépítésre kerülnek.
2. Ha szűkítene a távolságon, a legördülő listából az 50 km-es alapértelmezett távolságot kisebbre állíthatja. 

A keresés gombra kattintva a térképen láthatóvá válnak a megadott távolságon belül található Ajánlott tetőablakbeépítő partnerek.fénycsatorna lapostetőbe