VELUX íves üvegű felülvilágító

CFP/CVP + ISD 1093
A VELUX íves üvegű felülvilágító teljesen egyedi, íves külső üvegfelülettel rendelkezik, ami több természetes fényt enged be a belső térbe és a tetőn modern kiegészítő elemként jelenik meg – ideális dizájnkedvelő háztulajdonosok számára. Válassza az elektromos lábazattal és élvezze a távirányítás kényelmét.

Előnyök

 • Ívelt formájú, teljes felületén üveg, mely az esővizet könnyedén levezeti
 • Hőszigetelt PVC lábazat és beleintegrált 2-rétegű hőszigetelő üveg az optimális energiahatékonyságért
 • Diszkrét külső hővédő roló az ideális beltéri hőmérsékletért
Képgaléria

CurveTech

A VELUX íves üvegű felülvilágító CurveTech kialakítású: ez az innovatív ívelt üvegű külső elem, ami az esővizet levezeti a teljes felületről még 0°-os tető esetén is. Ez azt jelenti, hogy a természetes fény akadálytalanul bejut az üvegen, még az esőcseppek sem állják útját.

Részletes ismertető

PVC
 • 1
  CurveTech

  CurveTech

  Innovatív ívelt üvegű külső elemünk, ami az esővizet levezeti a teljes felületről, teljesen tiszta kilátást biztosítva ezzel az égboltra és több természetes fényt engedve a belső térbe - még 0°-os tető esetén is.
 • 2
  Hőszigetelt PVC lábazat és 2-rétegű üveg

  Hőszigetelt PVC lábazat és 2-rétegű üveg

  A hőszigetelt PVC lábazat és a beleintegrált 2-rétegű üveg ideális kombinációját hoztuk létre. Az alacsony energiájú belső üvegezés biztosítja, hogy a hő nem szökik ki, a fűtési energia nem vész el, a kellemes hőérzet megmarad.
 • 3
  Karbantartásmentes dizájn

  Karbantartásmentes dizájn

  Az íves üveg az esővizet természetes módon levezeti – nincs szükség rendszeresen tisztítani az üvegfelületet, míg az edzett üveg gyakorlatilag ellenáll bármely időjárási körülménynek. A lábazat PVC anyagát gyerekjáték tisztán tartani.
 • 4
  Elektromos működtetés

  Elektromos működtetés

  A csomagolás az akár falra is szerelhető kapcsolót (funkciók: nyit-megállít-zár) tartalmazza.

  Az előszerelt esőérzékelő automatikusan zárja az ablakot, amikor elered az eső.

 • 5
  Árnyékolók hő- és fényvédelemre

  Árnyékolók hő- és fényvédelemre

  Az íves üvegű felülvilágító ablak a rászerelt árnyékolókkal lesz teljes. Válasszon belső árnyékolókat a bejövő fénymennyiség szabályozására: harmonikarolót a fényszűrésre vagy fényzáró energiarolót a sötétítésre.
  Forró nyári napokon a beltéri hőmérsékletet a hővédő külső árnyékolókkal biztosíthatja, melyek a beérkező hőterhelést akár 76%-kal csökkenteni tudják.

Válassza ki az Ön VELUX felülvilágítóját

 • Belső felület

  Karbantartásmentes PVC

  A PVC anyag használata és az anyagában folytonos felület segít abban, hogy a belső felület könnyen tisztán tartható.
 • Külső borítás

  Külső borítás

  Íves üvegű, teljes felületén üveg külső elem alumínium profilokkal
 • Üvegezés
  kupola üveg

  73U üveg

  Kétrétegű hőszigetelő üveg: belül 2x3 mm ragasztott biztonsági üveg (P2A, 1B1), kívül 4 mm úsztatott üveg.
  Az üveg korszerű hőszigetelő üveg minimális hőveszteséggel. Az üvegtörések személyi és vagyoni kockázatainak elkerülése érdekében belül ragasztott üveggel szállítjuk. UV-védelmi szintje kiváló.

  73Q üveg

  Kétrétegű hőszigetelő üveg: belül 2x3 mm ragasztott biztonsági üveg (P4A, 1B1), kívül 4 mm úsztatott üveg.
  Az üveg hőszigetelő képessége még kedvezőbb a több réteg LOW E nemesfémbevonatnak köszönhetően. A laminált üveg pedig nem csak az üvegtörések, hanem a betörések ellen is véd.
 • Működtetés

  Elektromos 

  A kényelmes napi használatot biztosítja Önnek az elektromos felülvilágító ablak. A távvezérléshez (akár falra is szerelhető) kapcsolót (funkciói: nyit – megállít – zár) biztosítunk, melyet a csomagolás tartalmaz. A nyitószerkezetet (láncos motor) elrejtettük, így ez a megoldás nemcsak esztétikus, hanem hosszútávon megbízható és problémamentes is. Tartozéka az esőérzékelő, mely automatikusan zárja a felülvilágítót, ha elered az eső. A szárny max. 14 cm-re nyílik.
  Téglalap alakú méretek esetén a zsanér a rövidebb oldalon található.

  Fix

  Válasszon fix (nem nyitható) lábazatot, mely szigetelt PVC tokszerkezetből készül beleintegrált 2-rétegű hőszigetelő üveggel.

Működtesse intelligens beltéri klímaszabályozóval 

A VELUX ACTIVE with NETATMO beltéri klíma szabályozó egészségesebb otthont biztosít Ön és családja számára – automatikusan.

Az érzékelők folyamatosan figyelik a hőmérsékletet, a CO2-szintet és a páratartalmat, és ezeknek megfelelően működtetik VELUX elektromos felülvilágítóit és árnyékolóit.

Működtesse intelligens beltéri klímaszabályozóval 

A VELUX ACTIVE with NETATMO beltéri klíma szabályozó egészségesebb otthont biztosít Ön és családja számára – automatikusan.

Az érzékelők folyamatosan figyelik a hőmérsékletet, a CO2-szintet és a páratartalmat, és ezeknek megfelelően működtetik VELUX elektromos felülvilágítóit és árnyékolóit.SZAKEMBEREKNEK


Építészek, kereskedők és kivitelezők figyelmébe – a lenti linkeken találnak további információt: műszaki leírást, beépítési tájékoztatót és tervezési segédletet.

A Szakembereknek menüpontra kattintva pedig beépítési filmeket, teljesítménynyilatkozatokat, csomóponti rajzokat tölthetnek le.

Online lapostetős felülvilágítók prospektus

Ismerje meg felülvilágító választékunkat lapostetőkbe!