A VELUX cég több mint 75 éve kezdett tetőtéri ablakokat gyártani. Az azóta eltelt évek során gyűjtött tapasztalat, a folyamatos fejlesztés és tökéletesítés megbízható és világszerte elismert termékek előállítását tette lehetővé, melyek által a VELUX piacvezetővé és a világ legismertebb tetőtéri ablak beszállítójává vált. 
A vevői elégedettség érdekében a VELUX Magyarország Kft. 1986 óta megbízható és a magas szintű kiszolgálást biztosít valamennyi viszonteladója és azok vásárlói számára. Üzleti vállalkozásként az is célunk, hogy a VELUX márka révén forgalmat és ezáltal profitot generáljunk az Ön üzletében is. 

Miért a VELUX az Ön ideális üzleti partnere?

1. A VELUX világszinten piacvezető tetőtéri ablak gyártó

A VELUX márkanevet folyamatosan építjük, melynek köszönhetően termékeink az érdeklődők számára ismertebbek és preferáltabbak, és bizonyítani fognak az Ön vásárlóinak is kiváló minőségükkel és tartósságukkal.

2. Gyors és pontos áruszállítások 

A VELUX Magyarország Kft. az ügyfelei megrendeléseinek 97%-át időben, a megrendelésnek megfelelően, az ott szereplő címre leszállította 2016-ban.

3. Könnyű és gyors termékelérhetőség 

Kiváló logisztikai tevékenységünk és magyarországi tetőtéri ablak gyártásunk következményeképpen kereskedő partnereink számára a legtöbb VELUX termék akár 2 munkanapon belül szállítható. 

4. Értékesítési volumen 

A VELUX cég nagyobb forgalmat generál a tetőtéri ablakok üzletágban Magyarországon, mint bármely más tetőtéri ablak márka. 

5. Gyors megtérülés 

A VELUX cég a kereskedőivel közösen azon fáradozik, hogy a kereskedések raktárkészlete gyorsabban forogjon. 

6. VELUX támogatás
Kereskedelmi tevékenységének támogatásában számíthat kollégáink azonnali segítségére, folyamatos marketing aktivitásokra és képzésekre,  professzionális szolgáltatásainkra.


tetőablakcsere olcsón