Tekintse meg a beépítést

Tetőtéri ablak beépítőtermékek

VELUX Beépítőtermékek
1
Eredeti VELUX
burkolókeretek
Alátétfólia
BFX
Vízelvezető
csatorna
Hőszigetelő keret 
BDX
Párafékező alátétfólia BBX
Belső burkolatok
LSB / LSC / LSD
Pontosan illeszkednek az ablakméretekhez, és tökéletesen kapcsolódnak a tetőfedő anyaghoz.
A redőzött alátétfólia vízzáró lezárást biztosít a tetőtéri ablak és a tetőfólia között.

Az öntartó vízelvezető csatorna biztonságos vízelvezetést biztosít az ablak feletti részről.
Kemény és lágy hab kombinációjából készült hőszigetelő keret a tetőszerkezethez való pontos és biztonságos illeszkedésért.
Párafékező fólia, mely az ablak méretére készül a tökéletes a pára- és légzárás érdekében.
Előre gyártott burkolat a könnyű és légzáró belső burkoláshoz. Tartalmazza a párafékező fóliát is.

Tetőtéri ablak burkolókeretek

Extra hőszigetelés és hőhídvédelem
BDX 2000 hőszigetelő keret készlet

A hőszigetelő keret segítségével elkerülhető, hogy télen a hideg „behúzzon” az ablak mellett. Csökkenti a páraképződést. Meggátolja, hogy a tetőtéri ablak mellett hőenergia távozzon a lakásból, ill. hogy a belső burkolat lehűljön, és azon páralecsapódás keletkezzen. A BDX 2000 hőszigetelő keret (B1) csomagolása tartalmaz továbbá egy vízelvezető csatornát (B2) és egy, az ablak méretére készült alátétfóliát is (B3).

Magas profilú tetőfedő anyagokhoz (E-W burkolókeret esetén) BDX 2000, sík és alacsony profilú tetőfedő anyagokhoz (E-Z, E-S, E-B burkolókeret esetén) BDX 2001, süllyesztő burkolókeret (EDJ, EDN) esetén BDX 2000F szükséges.

 

Beépítési tájékoztató

Nézze meg beépítési filmünket:

Extra vízzárás az ablak körül
BFX 1000 alátétfólia vízelvezető csatornával

Az alátétfólia csökkenti a tetőszerkezetbe került nedvesség által okozott károk kockázatát. Kifelé páraáteresztő képességgel rendelkezik, viszont a tetőtér irányába nem engedi be a nedvességet. Megakadályozza, hogy kívülről nedvesség jusson az ablak és az azt körülvevő hőszigetelő anyag közelébe. Emellett a BFX alátétfólia az ablak és a tetőn alkalmazott fedési alátétfólia könnyű összekapcsolására szolgál. Egyszerűen rögzíthető, mert méretre készül, így pontosan illeszkedik az ablaktokhoz. Redőzött kialakítása révén könnyen ráigazítható a cseréplécekre.

Beépítési tájékoztató

beépítő

Nézze meg beépítési filmünket:       

Extra párafékezés a tetőszerkezet felé 
BBX 0000 párafékező fólia

párafékező fólia

Tekintse meg beépítési videónkat:                                                                                      

Az ablak méretére készülő VELUX párafékező fólia használatával kiváló lég- és párafékező csatlakozás alakítható ki, és a gyakori, fóliavágásból eredő beépítési pontatlanságok nem jelentkeznek. Alkalmazásával elkerülhető a páralecsapódás a szigetelésben, illetve kiküszöbölhető a szerkezeti károsodás. A nedvességgel telített szigetelőanyag elveszti hőszigetelő képességét, és többlet fűtésigény jelentkezik. Emellett gombák telepednek meg a tetőszerkezetben, melyek betegségeket okozhatnak, és hosszú távon a tartószerkezet tönkremeneteléhez is vezethetnek.

Beépítési tájékoztató

8% VELUX árelőny
A tetőtéri ablakok beépítéséhez burkolókeret feltétlenül szükséges.

Azonban ha szeretne 100%-ig biztos lenni abban, hogy a beépített szerkezet évtizedeken keresztül hőhídmentes marad, és ablakai tökéletesen vízzáróak lesznek, a burkolókeret helyett válassza a beépítő készletet (EDW 2000, EDZ 2000, EDS 2000, EDQ 2000 vagy EDT 2000 standard beépítési szint esetén)! Nem csak a fűtési/hűtési költségeken fog spórolni, hanem már a vásárláskor is. A készlet ugyanis 4 beépítőterméket tartalmaz, és 8% árelőnnyel kapható (a termékek külön-külön történő megvásárlásához képest).

A beépítő készlet tartalma: 
 
Burkolókeret + Hőszigetelő keret alátétfóliával és vízelvezető csatornával = 8% megtakarítás