Árnyékolók és redőnyök

Hőszigetelt felülvilágító kupola

Tetőtéri ablak

Fénycsatorna

Tetőtéri ablakok

Keresse meg az ön számára legmegfelelőbb tetőabalakot, válasszon a VELUX tetőtéri ablak választékából.

Hőszigetelt felülvilágítók lapostetőbe

A VELUX hőszigetelt felülvilágító kupolával gyakorlatilag bármilyen helyiség átalakítható és továbbfejleszthető. A VELUX hőszigetelt felülvilágító kupola biztosítja a fényt és a levegőt, amelyre vágyik, és modern, vonzó megjelenést ad, miközben minden műszaki igénynek eleget tesz.

Fénycsatornák

A VELUX fénycsatornák áthidalják az akadályokat, és egy fényvisszaverő csatornával közvetlen napfényt juttatnak otthona minden szegletébe. Az eredmény: világosabb és kényelmesebb terek.

Árnyékolók és redőnyök

Tegye teljessé VELUX tetőtéri ablakát VELUX árnyékolóval. A VELUX árnyékolók hatékony fényszűrést és hővédelmet biztosítanak minden igényhez.

Kiegészítők

A VELUX számos olyan kiegészítőt kínál, amelyek akkor nagyon hasznosak, ha nehezen elérhető helyen lévő tetőtéri ablakai vannak, vagy szeretné fokozni a biztonságot, vagy egyszerűen csak szeretné esztétikusabbá varázsolni VELUX tetőtéri ablakát. Villanymotorjaink és kiegészítőink révén a kézi működtetésű tetőtéri ablakok úgy működtethetők, mint az elektromosan vagy napenergiával működtetett VELUX tetőtéri ablakok. Ezen felül a biztonság javítására alkalmas kiegészítőket is kínálunk.