A tiszta kilátás kényelme

A csend
kényelme

Children learning and reading

A megtakarítások
kényelme

Standard Plus


Prémium előnyök alapfelszereltségként

Ablakainkat úgy tervezzük, hogy a megfeleljenek változó világ igényeinek.
A civilizáció fejlődése és az ebből eredő változás egyre inkább befolyásolja életmódunkat, újradefiniálja a munkánk és a pihenésünk módját. ÚJ ablakainkkal kényelmes belső tereket tud kialakítani az energiatakarékos épületekben, bármikor kizárhatja a külső ingereket és csökkentheti az utcai zajokat, kényelmesen dolgozhat, pihenhet és időt tölthet szeretteivel. Az összes nagyszerű tulajdonság egyetlen tetőablakba történő egyesítésével az előnyök tökéletes keverékét hoztuk létre.
Az új, 64 -es üvegezéssel ellátott Standard Plus GLL és GLU tetőablak felső és alsó kilincses változatban kapható fa és poliuretán bevonatos változatban, minden népszerű VELUX tetőablak méretben.

Előnyök

Hogyan válassza ki az Önnek megfelelő tetőablakot?

Útmutatónk bemutatja az öt legfontosabb tényezőt, melyet figyelembe kell venni az új tetőablak kiválasztásakor.

  • Annak érdekében, hogy optimális mennyiségű természetes fény jusson be a szobába, ajánlott, hogy az ablakok vagy ablakok üvegezési felülete az alapterület legalább 15% -a legyen. Segítünk kiválasztani a VELUX tetőablak méretét a szobájához.

  • ÚJ tetőablakaink felső és alsó működtetéssel kaphatóak, hogy minden igényt kielégítsenek és minden helyzethez alkalmazkodjanak. A választás ezután az új VELUX tetőablak beépítési magasságától függ.

  • Az új, innovatív tetőablak konstrukció még jobb hőszigetelési paramétert, jobb hangszigetelést, esőzajcsökkentést és könnyen tisztítható külső bevonatot biztosít. Mindezt a maximális kényelem érdekében!

  • Tetőablakaink két típusban kaphatók: átlátszó lakkozású fa anyagból és karbantartásmentes, fa maggal rendelkező poliuretán bevonatos változatból. Attól függően, hogy az ablak melyik helyiségben található, válassza ki az Ön számára ideális változatot.

  • Vásároljon tetőablakához fényzáró rolókat, hővédő rolókat vagy redőnyöket, hogy a legtöbbet hozza ki az új tetőablakból. Akár szeretne egy jót aludni, akár tompítani a szeretné a fényt, kiegészítőink tökéletes kiegészítői lesznek.

Következő lépések