Intelligensebb, egészségesebb otthon

Mostantól otthona proaktívan figyeli a hőmérsékletet, páratartalmat és CO2-szintet, és ezeknek megfelelően működteti tetőtéri ablakait, redőnyeit és árnyékolóit az egészségesebb beltéri klíma biztosítása érdekében.
Válassza a VELUX elektromos és napelemes tetőtéri ablakokat, árnyékolókat és redőnyöket és élvezze a távirányítás előnyeit – egyszerűen, gondmentesen. Szerelje fel otthonát a VELUX ACTIVE with NETATMO beltéri klíma szabályozóval, hogy a négy fal között is egészségesebben élhessen, a beltéri mikroklíma automatikus szabályozásáról mi gondoskodunk.
A jövő okos otthonai már ma létrehozhatók.

Okos otthon – a jobb élet egyszerű módja

Tegye le Ön is a voksát a csatlakoztatott technológiával, érzékelőkkel és távvezérlésű termékekkel automatizált otthonok mellett, melyeket úgy terveztek, hogy egyszerűbbé és kényelmesebbé varázsolják életét.

Nem kell mást tennie, mint VELUX elektromos vagy napelemes tetőtéri ablakokat, redőnyöket és árnyékolókat, valamint VELUX ACTIVE beltéri klíma szabályozó kezdőcsomagot beszereltetni a lakásba, lakókörnyezete egészségesebb és komfortosabb lesz – intelligens módon.

02:30
Lelki nyugalom

Az ablakok automatikusan becsukódnak eső esetén.

06:00
Vidám ébredés 

Az okos algoritmus beállítja, hogy az árnyékolók és ablakok automatikusan kinyíljanak reggel.

06:30
Reggeli rutin 

Túl sok a pára? Szellőztessen ki! Használja a szenzoralapú szellőztetést.

07:00
Elindulás 

Zárja be összes ablakát egyetlen érintéssel induláskor.

12:00
Hővédelem

A helyi időjárás-előrejelzés alapján mozgatja le-fel a redőnyöket és külső hővédő rolókat.

18:00
Tartsa otthonát frissen 

Automatikusan csökkenti a CO2-szintet amíg Ön az ételeket készíti.

Időnk akár 90%-át négy fal között töltjük, így a jó beltéri levegőminőség megőrzése fontosabb, mint valaha.

5 lépés az egészségesebb otthonért

Az okosotthon egyik fő előnye, hogy megkönnyíti Önnek az egészségesebb beltéri mikroklíma kialakítását, ahol kedvezőek az alvási körülmények, kellemes a beltéri hőmérséklet, friss a levegő, kellő természetes fény árasztja el a helyiségeket, valamint megfelelő a páratartalom.

1.lépés

Biztosítsa a jó alvás feltételeit


Az európaiak 72%-a nem szellőzteti ki hálószobáját lefekvés előtt  

2.lépés


Törekedjen a megfelelő beltéri hőmérsékletre 

Az európaiak 37%-a az alacsonyabb energiaköltségeket többre értékeli mint a kellemes beltéri hőmérsékletet

3.lépés


Engedje be a friss levegőt

Az európaiak 59%-a az ajánlott két alkalomnál kevesebbszer szellőzteti ki otthonát

4.lépés


Engedje be a természetes fényt

Az európaiak 76%-a villany felkapcsolásával kompenzálja a napfény hiányát a beltérben

5.lépés


Kerülje a magas páratartalmat

Az európaiak 49%-a nem tartja fontosnak a túlzott páratartalom elkerülését

Döntsön az okos otthon megoldás mellett

Válassza ki VELUX távirányítású termékét
Hozza létre okos otthonát és elégítse ki igényeit VELUX elektromos és napelemes tetőtéri ablakokkal, redőnyökkel és árnyékolókkal. 

Válasszon hozzá VELUX ACTIVE vezérlés kezdőcsomagot.
A VELUX ACTIVE beltéri klíma szabályozó lehetővé teszi, hogy érzékelőket kapcsoljon tetőtéri ablakaihoz, redőnyeihez, árnyékolóihoz és egészségesebb beltéri klímát teremtsen.

VELUX elektromos és napenergiával működő termékek

Válasszon a VELUX távirányítású tetőtéri ablakok, árnyékolók és redőnyök széles választékából, melyekkel egyszerűen szabályozható a természetes fény mennyisége és a hőmérséklet, így az intelligens beltéri klíma megoldás alapját képezhetik. Elektromos és napelemes kivitelben is kaphatóak, így kényelmes hozzáférést biztosítanak függetlenül attól, hogy a tetőtéri ablakok kézzel elérhető vagy kézzel már nem érhető magasságba kerülnek.

Működtesse tetőtéri ablakait intelligens beltéri klíma szabályozóval

A VELUX ACTIVE with NETATMO beltéri klíma szabályozó egészségesebb otthont biztosít Ön és családja számára – automatikusan.

Az érzékelők folyamatosan figyelik a hőmérsékletet, a CO2-szintet és a páratartalmat, és ezeknek megfelelően működtetik VELUX elektromos és napelemes tetőtéri ablakait, árnyékolóit és redőnyeit.

Működtesse tetőtéri ablakait intelligens beltéri klíma szabályozóval

A VELUX ACTIVE with NETATMO beltéri klíma szabályozó egészségesebb otthont biztosít Ön és családja számára – automatikusan.

Az érzékelők folyamatosan figyelik a hőmérsékletet, a CO2-szintet és a páratartalmat, és ezeknek megfelelően működtetik VELUX elektromos és napelemes tetőtéri ablakait, árnyékolóit és redőnyeit.

Magasfokú biztonság a vezetéknélküli távirányításhoz

Az io-homecontrol® egy rendkívül biztonságos technológia, amelyen keresztül a VELUX ACTIVE és a VELUX távirányítású termékek vezeték nélküli kommunikációja megvalósul. Biztonsági szintje az ATM-ek és a bank közötti kommunikációs csatornákhoz hasonlítható.

Tudjon meg többet: www.io-homecontrol.com