edw2000

VELUX Ajánlott Beépítők

A helyes beépítés alapvető fontosságú a tervezett tetőtér tökéletes megvalósításához. Beépítési útmutatóink alapján bármely, tető kivitelezéssel foglalkozó szakember szakszerűen beépítheti a termékeinket, amennyiben követi az abban szereplő lépéseket. 

VELUX Ajánlott Beépítő listánkkal azon vásárlóink számára szeretnénk segítséget nyújtani, akiknek még nincs szakemberük a tetőtéri ablakok beépítéséhez. Ezen listán szereplő építőipari vállalkozó partnereinket folyamatosan képezzük, illetve a minőség biztosítása érdekében a VELUX Ajánlott Beépítői státuszukat referenciamunkák bemutatásához kötjük. 

A VELUX Ajánlott Beépítők a VELUX Magyarország Kft.-től függetlenül működő, önálló gazdasági tevékenységet folytató egyéni vállalkozók vagy gazdasági társaságok alkalmazottai, akik a VELUX tetőablakokkal és egyéb termékekkel kapcsolatos elméleti és gyakorlati tudást tanfolyamaink eredményes elvégzésével megszerezték.  

Amennyiben a VELUX termékek beépítéséhez még nem sikerült szakembert találni, lehetősége van azon beépítő partnereink közül keresni, akik részt vettek a VELUX beépítő képzéseinken. Térképes keresőnk segítségével könnyedén kiválaszthatja az Önhöz legközelebbi beépítő partnerünket és árajánlatot kérhet tőlük a beépítésre/felszerelésre vonatkozóan.

 
beépítő