VELUX elektromos felnyíló tetőtéri ablakok

VELUX Elektromos tetőtéri ablak GPU

Üdvözöljük a ma elérhető lehető legnagyobb komfortot biztosító tetőablakok világában. A VELUX elektromos felnyíló tetőtéri ablak a panoráma kilátást, a kényelmes távvezérlést (motorizált működtetést) és az időnként szükségszerű kézzel történő nyitást-zárást ötvözi egy ablakon belül. Erkély jellegű érzést nyújt, amely elárasztja a belső teret természetes fénnyel.

A tetőtéri ablak beépítéséhez burkolókeretet is kell vásárolnia.

Képgaléria

Tetőtéri ablak előnyei

 • Kényelmes nyitás 45 fokos szögig, amely lenyűgöző panoráma kilátást tesz lehetővé
 • Egy esőcsepp sem esik be a szobába – a beépített esőérzékelő automatikusan zárja az ablakot, ha elered az eső
 • A VELUX ACTIVE with NETATMO beltéri klímaszabályzó hozzáadásával okostelefonról vezérelheti és a csomaghoz tartozó érzékelővel automatizálhatja az ablakot

Egészítse ki tetőtéri ablakait intelligens beltéri klíma szabályozással

A VELUX ACTIVE with NETATMO beltéri klímaszabályozó egészségesebb otthont biztosít Ön és családja számára – automatikusan.

Az érzékelők folyamatosan figyelik a hőmérsékletet, a CO2-szintet és a páratartalmat, és ezeknek megfelelően működtetik VELUX távirányítású tetőtéri ablakait, árnyékolóit és redőnyeit.

Egészítse ki tetőtéri ablakait intelligens beltéri klíma szabályozással

A VELUX ACTIVE with NETATMO beltéri klímaszabályozó egészségesebb otthont biztosít Ön és családja számára – automatikusan.

Az érzékelők folyamatosan figyelik a hőmérsékletet, a CO2-szintet és a páratartalmat, és ezeknek megfelelően működtetik VELUX távirányítású tetőtéri ablakait, árnyékolóit és redőnyeit.

Részletes ismertető

Karbantartásmentes
 • 1
  ThermoTechnologyTM

  Kiváló energiahatékonyság

  A tetőablak a szabadalmazott VELUX ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszerrel készül, otthonában a hőérzet javul, a fűtésszámla csökken.
  Az ablak fa magja hőkezelést kap. A hőkezelés a fa nedvességtartalmát akár 50%-kal is csökkenti, a nedvesség jobb hőszigetelő képességű levegőre cserélődik. 
  Válasszon ThermoTechnology™ rendszerrel ellátott tetőablakot kiváló hőszigeteléssel, jobb energiahatékonysággal és garantáltan kevesebbet fizet majd a fűtési energiáért.
  Karbantartásmentes
 • 2
  Természetes szellőzés

  Természetes szellőzés

  Engedjen friss levegőt otthonába, amikor házon kívül van vagy alszik, anélkül, hogy aggódnia kellene a biztonság vagy a rossz idő miatt. Billentse le a felső kilincset, és engedje be a friss, szűrt levegőt a szellőzőnyíláson keresztül. 
  A beépített légszűrő javítja a belső klímát, mivel kívül tartja a port és a rovarokat. A szűrő újrahasználható, és könnyen tisztítható. 
 • 3
  Elektromos működtetés

  Elektromos működtetés

  A VELUX elektromos felnyíló tetőtéri ablakot elektromos áram által vezérelt motor hajtja. Az ablakhoz előre hozzápárosított falikapcsolóval szállítjuk, amely nagyban megkönnyíti, felgyorsítja és gondmentessé teszi a beüzemelést. A falikapcsoló automatikusan kapcsolódik az ablakhoz, csak egy gombnyomás és már mozgathatja is a tetőablakot. Ha több elektromos tetőtéri ablaka is van, akkor azokat egyetlen falikapcsolóval is vezérelheti. Nézze meg a videót!  Nézze meg a videót

 • 4
  Esőérzékelő

  Esőérzékelő

  Minden elektromos és napelemes tetőtéri ablak esőérzékelőt is tartalmaz, így az ablak automatikusan bezáródik, ha elered az eső.  Rendkívül hasznos funkció, ha Ön elfoglalt, másik helyiségben vagy házon kívül tartózkodik: soha nem kell aggódnia amiatt, hogy az eső kárt tesz berendezési tárgyaiban.
 • 5
  Ablaktisztítás

  Hogyan tisztítsa a tetőtéri ablakot

  A külső üvegfelület megtisztításához fordítsa körbe az ablakszárnyat 180°-ban. A szárnyat rögzítse ebben a helyzetben a beépített retesszel a tokon található hüvelybe. 

  A levegőszűrő betét könnyen kivehető és hagyományos háztartási tisztítószerekkel kimosható. Ehhez teljesen fordítsa át az ablakszárnyat és rögzítse tisztítóállásban, majd húzza ki a betétet a tartósínből.
 • 6
  Karbantartás

  Karbantartás

  Ha meg akarja hosszabbítani VELUX tetőtéri ablaka élettartamát vagy csak javítana állapotán, forduljon hozzánk.
  A karbantartáshoz olyan termékeket kínálunk, amelyek jó szolgálatot tesznek, ha ki akarja cserélni a levegőszűrőt, el akar tüntetni egy karcolást, meg akarja olajozni a vasalatot, le akarja lakkozni az ablakot.

  A VELUX tetőablakokhoz 25 évig biztosítunk alkatrészeket. A legtöbb alkatrész nagyon könnyen kicserélhető akár házilag is és megvásárolható Alkatrész Webáruházunkban.

 • 7
  Árnyékolók és redőnyök

  Árnyékolók és redőnyök

  Tetőtéri ablakához érdemes árnyékolót is választania. VELUX tetőtéri ablak árnyékolóink között megtalálja az igényeinek megfelelőt, mely illeszkedik otthona és tetőtéri szobája stílusához. Minden helyiségre van ajánlatunk Önnek, legyen szó dekorálásról, hő- vagy fényvédelemről, biztosan talál megoldást gazdag szín- és mintaválasztékunkból. Válassza ki még ma tetőablak árnyékolóját!

  Kérje segítségünket az erre az ablakra felszerelhető árnyékolási lehetőségek megismeréséhez: 

  +36 1 436 0601.


Válassza ki az Ön tetőtéri ablakát

A VELUX tetőtéri ablakok különböző anyagokból, különböző üvegezésekkel és többféle működtetési móddal kaphatók. 
Kattintson a megfelelő gombra további információért.

A tetőtéri ablak beépítéséhez burkolókeretet is kell vásárolnia.

 • Belső felület
 • Külső borítás
 • Üvegezés

  2-rétegű üveg

  3-rétegű üveg

SZAKEMBEREKNEK


Építészek, kereskedők és kivitelezők figyelmébe – a lenti linkeken találnak további információt: műszaki leírást, beépítési tájékoztatót és tervezési segédletet.

A Szakembereknek menüpontra kattintva pedig beépítési filmeket, teljesítménynyilatkozatokat, csomóponti rajzokat tölthetnek le.