Képgaléria

RHL--

Fényáteresztő kampós rolók

Fényszűrés és magánszféra

Bruttó 13 369 Ft-tól

Vásárolja meg hővédő rolóval 10%-kal olcsóbban!
Nézze meg csomagajánlatainkat!

A VELUX kampós roló egyszerű fényszabályozási megoldást kínál olyan tetőtéri helyiségekben, ahol nincs komplexebb fényszűrési igény. Poliészter szövetből készül, mely szórja a fényt, és felhasználóbarát, 3-fokozatú, kampós pozicionáló rendszerrel rendelkezik, így az árnyékoló gyorsan és könnyen beállítható a tetőtéri ablakon.

  • Kevesebb és tompább beszűrődő fény és zavartalan magánélet
  • Védelem a tűző napsugarak fakító hatása ellen
  • A roló két oldalán bejut a fény
  • 4 klasszikus színben
  • Kézi működtetés
  • Kampós változat – 3 pozícióban rögzíthető
A kampós roló felszerelését Ön is el tudja végezni.

Ez is tetszhet

Elastyczna osłona zewnętrzna VELUX zapobiegająca nagrzewaniu

Hővédő fényzáró roló

Fényzárás
Tetőtér túlmelegedésének megelőzése
Rolety zaciemniająco-plisowane VELUX, różowe

Duo fényzáró roló

Fényzárás
Fényszűrés

Színek

4 standard színben kapható.
Klasszikusok, melyek bármely otthonba és minden térhez illenek.

Kézi működtetés

A tetőtéri ablakokra szerelt belső árnyékolók egyszerűen működtethetők kézzel vagy távnyitórúddal. Tökéletes megoldást jelentenek elérhető magasságban lévő, kézi működtetésű tetőablakokhoz, különösen, ha naponta csak néhány alkalommal szeretne változtatni a fényviszonyokon a roló segítségével. Az árnyékolókat az ablakszárnyra kell szerelni, ez a művelet a lakásban belülről elvégezhető. Az ablak akadálytalanul nyitható és zárható még lehúzott árnyékolóval is. 

A kézzel működtetett kampós roló 3 különböző állásban rögzíthető az ablakon. Egyszerűen húzza le a rolót az ablaktok belső oldalán elhelyezett 3 kampópár egyikéhez.

Ha a tetőtéri ablak magasan van (pl. mert magas a térdfal) és az árnyékolót nem éri el kézzel, kiegészítők segítségével egyszerűen és gond nélkül fel-le mozgathatja belülre felszerelt rolóit. Ehhez távnyitórúdra és az árnyékolóhoz adapterre lesz szüksége. Kérje segítségünket: +36 1 436 0601.

Felhívjuk figyelmét, hogy a tetőtéri ablakok és a rájuk szerelt belső árnyékolók távnyitórúddal történő mozgatása jellemzően nem egyszerű és kényelmes, ezért a valóban nagy magasságba kerülő ablakok és árnyékolók esetén (az ablak teteje a padlószinttől 3 méternél magasabban van) az elektromos vagy napelemes távvezérlésű termékeinket javasoljuk.

Számolja ki VELUX rolója árát

A kampós rolót a 3. Működtetés lépésnél tudja kiválasztani.
VELUX termék- és árkatalógus 2023

Könnyű felszerelés

árnyékoló szerelés könnyen Pick&Click
árnyékolók könnyű felszerelése

Szerelje fel a VELUX belső árnyékolókat akár 15 perc alatt

A VELUX belső árnyékolók felszerelése egyszerű, nincs szükség mérésre, vágásra vagy extra eszközökre. Úgy terveztük őket, hogy pontosan illeszkedjenek és a csomagolás mindent tartalmaz, amire szüksége lesz.
A VELUX tetőtéri ablakokat előszerelt rolótartókkal láttuk el a belső árnyékolók rögzítéséhez. Csak pattintsa rá az eredeti VELUX árnyékolót erre a tartóra. A beépítési tájékoztatót minden árnyékolóhoz mellékeljük.

Ha az Ön ablakáról a rolótartók hiányoznak (leszerelték, letört), új rolója felszereléséhez rendelje meg a ZOZ 230 kiegészítőt vevőszolgálatunktól: +36 1 436 0601
 

Beépítési tájékoztató

A PDF-ek részletes, illusztrált útmutatók, amelyek gondosan végigvezetik Önt a felszerelési folyamat minden egyes lépésén. Annak érdekében, hogy olvasni tudja a PDF fájlt, számítógépére telepítenie kell az Acrobat Readert. A program ingyenesen letölthető az Adobe honlapjáról.

Kampós roló - kézi működtetés

Fontos! A dokumentumok letöltéséhez böngészőjében a felugró ablakot engedélyeznie kell!