Tetőkijárat

Az épületekre vonatkozó előírások megkövetelik a tetőkibúvók vagy vészkijáratok alkalmazását, azonban Önnek ebben az esetben sem kell lemondania a tető vagy otthona esztétikumáról. A VELUX márkától megkaphatja a megfelelő megoldást bármely tetőre.


Választékunkban a kéményseprők tetőre kijutásához szükséges tetőkibúvót, ill vészkijárati funkciót betöltő ablakot is kínálunk lakott tetőterekbe. Ezek az ablakok magukon hordozzák a VELUX minőségjegyeit – kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek, a biztonsággal, esztétikummal és tartósságal kapcsolatos elvárásoknak is maximálisan megfelelnek a többi VELUX tetőtéri ablakhoz hasonlóan.

Tetőkibúvók

Használaton kívüli tetőterekhez, padlásokhoz

Ön és padlása a VELUX tetőkibúvókkal természetes fényhez és szellőztetési lehetőséghez juthat. A GVT és VLT tetőkibúvók hőszigetelő tulajdonságai eltérnek a lakóterekbe kifejlesztett tetőtéri ablakokétól, ezért csak fűtetlen és hőszigetelés nélküli padlásokra alkalmasak.
  • Hőszigetelés nélküli padlásokra ajánljuk.
  • Az ablak burkolókerettel egybeépítve készül.
  • A tok anyaga fekete poliuretán (GVT) illetve fenyő (VLT), az ablakszárnyé feketére galvanizált alumínium, mely karbantartást, felületkezelést nem igényel.
  • A szárny oldalra nyitható 
  • Három szellőzőállásban rögzíthető