Képgaléria

SSS--

Hővédő fényzáró rolók

Bruttó 83 500 Ft-tól

Hatékony meleg elleni védelem fényzárással

  • A besugárzó hő akár 80%-át kiszűri, így kb. 5 fokkal hűvösebb lehet a szobában
  • Kb. 85%-os fényzáró hatás
  • Erős és tartós anyag
  • Távvezérlésű napelemes változatban

A VELUX hővédő fényzáró roló az ablak külső oldalára kerül, megfékezi a nap melegítő sugarait, mielőtt elérnék a tetőtéri ablak üvegét. Ezáltal hatékonyan véd a nyári hőség ellen, hűvösen tartja a szobát.
A tartós fényblokkoló anyag lehetővé teszi a besötétítést a nyugodt éjszakai alváshoz. Modern formatervezésével tökéletesen illeszkedik a tetőbe. A rolót a gyártás során hozzá párosított falikapcsolóval szállítjuk, mellyel nagyon könnyű a mozgatás, a felszerelés gyors és problémamentes.

A napelemes hővédő fényzáró roló felszerelését bízza szakemberre!

Ez is tetszhet Önnek

Redőny

A VELUX redőnyök teljeskörű védelmet nyújtanak bármely időjárás esetén és az év minden szakában minden éghajlaton jó választásnak bizonyulnak.

Hővédő roló

Gondoskodjon a hatékony hővédelemről, hogy a helyiség hűvös maradjon. A VELUX külső hővédő rolók nem engedik, hogy a napsugárzás elérje az üveget és nap melege bejusson, így odabent kellemes hőmérsékletet biztosítanak.

Színek

Az anyag tartós és fényzáró, a merevítő keresztlamellák és az oldalsó sínek sötétszürke alumíniumból készülnek. A felső borítás kívül szépen illeszkedik a tetőtéri ablakhoz és felhúzott állapotban elrejti a rolót.

Napelemes távvezérlés

napelemes árnyékoló

Egyszerűsítse otthoni életét a VELUX INTEGRA® napelemes árnyékolókkal és redőnyökkel. Használatra kész falikapcsolóval szállítjuk (funkciói: fel-le-megállít), mely könnyen felrögzíthető a falra. Válassza a VELUX INTEGRA® napelemes árnyékolókat és redőnyöket kézzel nyitható vagy napelemes tetőablakokra. Nem igényelnek elektromos bekötést és tápellátást.

Jó tudni, hogy az akkumulátor élettartama miatt időszakosan (igénybevételtől függően kb. 10 évente) az akkumulátor és a motor cseréjére lehet szükség.

Az SSS hővédő fényzáró roló felszereléséhez

  • CK--/ C-- és FK--/ F-- méretű VELUX INTEGRA® napelemes ablak esetén a ZOZ 246 dupla napelem elosztó
  • 1992-2003 között forgalmazott tetőtéri ablakok esetén a ZOZ 238 adapterkészlet is szükséges.

Számolja ki VELUX hővédő fényzáró rolója árát

VELUX árnyékolók 2021.

Felszerelési útmutató

A PDF-ek részletes, illusztrált útmutatók, amelyek gondosan végigvezetik Önt a beszerelési folyamat minden egyes lépésén. Annak érdekében, hogy olvasni tudja a PDF fájlt, számítógépére telepítenie kell az Acrobat Readert. A program ingyenesen letölthető az Adobe honlapjáról.

 

Fontos! A dokumentumok letöltéséhez böngészőjében a felugró ablakot engedélyeznie kell!