VELUX ajánlott beépítők

A VELUX Magyarország Kft. széleskörű szakmai, kereskedelmi és marketing szolgáltatást nyújt a VELUX termékeket beépítő szakemberek számára, hogy a megrendelők még elégedettebbek legyenek. 

A szakmai segítségnyújtás között szerepelnek szakmai továbbképzések, gyors segítség a VELUX termékek beépítésével kapcsolatban, beépítési tájékoztatók és csomóponti rajzok azonnali elérhetősége, helyszíni szaktanácsadás.
tetőtér beépítés

Hogyan lehet Ön is VELUX ajánlott beépítő ?

 

A kiváló minőségű VELUX termékeket vásárló ügyfelek részéről jogos igény, hogy a beépítés is szakszerűen, a VELUX ajánlásainak mindenben megfelelően történjen.

A kiváló színvonalú tetőablakbeépítés biztosítása érdekében hoztuk létre évekkel ezelőtt a VELUX ajánlott beépítők listáját.

A térképes VELUX ajánlott beépítő keresőnk nem csupán a vásárlók számára szolgál megbízható forrásként, amikor a VELUX tetőtéri termékek beépítéséhez keresnek szakszerű beépítési lehetőséget, de a VELUX tetőablakok beépítésével foglalkozó szakembereket is népszerűsíti. 

A listán szereplők nyilvánosságot kapnak honlapunkon és bemutatótermünkben.

Amennyiben Ön is szeretne bekerülni a VELUX ajánlott beépítői közé, forduljon VELUX területi képviselőjéhez és töltse ki a lenti regisztrációt.