VELUX Ajánlott Beépítő feltételrendszer - LETÖLTÉS

Kérjük, figyelmesen olvasd el adatkezelési tájékoztatónkat: VELUX Ajánlott Beépítő adatkezelési tájékoztató - LETÖLTÉS

Igazolom, hogy a VELUX Magyarország Kft. VELUX Ajánlott Beépítő státusz belépési követelményeit megértettem és elfogadom.

megértettem és elfogadom

A VELUX Ajánlott Beépítő adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem.

Elolvastam és tudomásul vettem:

Az alábbi adatokkal kívánok a listán megjelenni:

Tudomásul veszem, hogy ajánlott beépítő csak az az egyéni vállalkozó vagy vállalkozás lehet, amely az alábbi műveletek mindegyikét vállalja az ügyfél megbízásából: minden típusú VELUX tetőtéri ablak beépítése (az elektromos, napelemes és füstelvezető tetőtéri ablakok, tetőerkélyek és térdfalablakok kivételével) szóló és csoportos elrendezésben, régi tetőablak cseréje, VELUX kézi, elektromos, napelemes árnyékolók felszerelése, VELUX szúnyoghálók felszerelése, VELUX kézi, elektromos, napelemes redőnyök felszerelése és VELUX fénycsatorna beépítése magastetőbe.

Tudomásul veszem

Az előző két évi 2 referenciamunkám VELUX ablakok és/vagy fénycsatorna beépítésére:

Nyilatkozom, hogy a VELUX Ajánlott Beépítő státusz megszerzéséhez, illetve megtartásához általam referenciaként megadott magánszemélyeket a vonatkozó adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelő tartalommal tájékoztattam arról, hogy a személyes adataikat a VELUX Magyarország Kft. részére a beépítő státusz megszerzése/megtartása kapcsán megadtam, a megfelelő tájékoztatás alapján a magánszemélyek a személyes adataik VELUX Magyarország Kft. részére történő adattovábbításhoz és a VELUX Magyarország Kft. általi kezeléséhez önként és egyértelműen hozzájárultak.

Nyilatkozat