velux fenycsatorna magastetobe
velux fenycsatorna lapostetobe

Mit kell tudni a VELUX fénycsatornáról?

Mi az a fénycsatorna?
Hogyan működik?
Milyen helységbe érdemes beszerelni?
Fény ingyen

Nézze meg milyen hatékony

Rövid videónk azt mutatja be, hogy a gyakorlatban, hogyan hasznosítja a fénycsatorna a nappali fényt és milyen hatékonysággal világítja meg az ablaktalan helyiséget.

Élvezze otthonában a napszakok  és az évszakok váltakozását

A természetes fény olyan élettel tölti meg a ház helyiségeit, amit egy lámpa soha nem tud visszaadni. Ha VELUX fénycsatornát választ, folyamatosan követheti a napszakok és az évszakok változását bentről is. Az időjárás változása, a felhők mozgása és még a holdfény is átviláglik a fénycsatornákon, és élettel tölti meg a helyiséget. 


VELUX fénycsatorna árak

Ha fénycsatorna árról szeretne tájékozódni, akkor érdemes belelapozni árkatalógusunkba. Fénycsatornakalkulátorunk használatával nem csak a lakásba bejuttatható fényhozamot de az Ön igényeinek megfelelő fénycsatorna árát is ki tudja számolni. Ha konkrét igénye van, érdemes Ajánlott kereskedő partnereinknél érdeklődni.

Van új a Nap alatt

Tekintse meg a továbbfejlesztett beépítést
Fénycsatorna cső
velux fénycsatorna

Fokozott ügyfélelégedettség

Egy 2014-es osztrák piackutatás során a VELUX fénycsatornával rendelkező ügyfelek 95%-a úgy nyilatkozott, hogy ajánlaná azt másoknak is.

Vendégeink gyakran megkérdezik, mely gyártó terméke a kerek ablak. Meglepetésüket az okozza, hogy többnyire szögletes ablak formákhoz vannak szokva.

Helene Rasmussen, Espegaerde, Dánia, végfelhasználó


Fantasztikus hatása van: végre van egy világos szobánk. Korábban mindig villanyt kellett kapcsolnunk.

Bo Lander, Aarhus, Dánia, végfelhasználó

A VELUX beépítési tájékoztatót nagyon könnyű használni. Jó érzés, hogy a VELUX a beépítők életét is megkönnyíti a termékfejlesztésekkel.


Thomas Bratbøl, BV Byg, beépítő

Kalkuláljon árat!

Számolja ki Önnek milyen fényhozamot biztosít egy fénycsatorna! Fénycsatorna kalkulátorunk az épület tájolása és a lakás adatai alapján terméktípust ajánl Önnek, helyiségre szabva. Próbálja ki még ma!