Tágas élettér

Hozza ki a legtöbbet tetőteres otthonából! Nézze meg, hogyan alakítja át a teret a több természetes fény! Kalandra fel! Válasszon helyiségtípust!


Több mint tetőtéri ablak - éltető fény

Nehéz elképzelnünk, hogy a fény hogyan befolyásolja a helyiségek hangulatát. Nagy különbséget jelenthet akár egy további tetőablak beépítése is, melynek pozitív hatását minden nap élvezheti. Nézze meg videónkat, amit azért készítettük, hogy megmutathassuk Önnek, milyen ablak beépítési lehetőségei vannak.

VELUX GLL1055 Felső kilincses fa tetőtéri ablak
 • Egészségesebb otthon
  napfény

  A természetes fény hiánya számos negatív hatást gyakorolhat az emberekre és lakóterükre. Töltse fel éltető fénnyel otthonát!
  Minden egyes VELUX tetőtéri ablakot úgy terveztünk, hogy a lehető legtöbb napfény juthasson be az Ön otthonába. Több tetőtéri ablakkal, illetve az ablakok különféle kombinációinak beépítésével, szemrevaló különbséget tapasztalhat meg nap mint nap.

 • Elérhető megtakarítás
  napenergia

  Felméréseink szerint az otthonok 80%-ában akkor is mesterséges világítást kell használni, amikor odakint még világos van. Ha a tetőn keresztül beengedjük az természetes fényt, amit ingyen használhatunk, áramszámlánkból akár 15-30%-ot is megtakaríthatunk. Ráadásul az ablakokon beérkező napfény lehetővé teszi, hogy kevesebb a fűtési energiát használjunk télen.

 • Jövőbiztos energiahatékonyság
  energiafelhasználás

  A tetősíkjában megfelelően elhelyezett tetőtéri ablakokkal jelentős megtakarítást érhet el az energiafelhasználásban. A Standard Plus VELUX tetőtéri ablakok 3-rétegű, extra hőszigetelő üvegezéssel készülnek annak érdekében, hogy a lehető legkisebb hőveszteség érje otthonát. 
  Ezen ablakok Uw=1,1 W/m²K hőátbocsátási tényezőjükkel nem csak az aktuális, hanem a 2021-től várható energetikai követelményeknek is megfelelnek.

  A régi tetőtéri ablak cseréjével 50%-kal jobb hőszigetelés érhető el. Az új VELUX tetőtéri ablakok kétszer jobb hőszigetelési képességgel rendelkeznek - az ablak hővesztesége 54%-kal csökken, ha 3-rétegű üvegezésű Standard Plus tetőtéri ablakot választ.

  Hőátbocsátási tényezők: 
  Régi ablak Uw=2,8 W/m2K (2003-ig forgalmazott GZL, GGL, GHL típusok)
  Standard ablakok: Uw=1,3 W/m2K
  Standard Plus ablakok: Uw=1,1 W/m2K
 • Kényelem és jobb közérzet
  tanulási képesség

  A természetes fény és az egészséges beltéri levegő bizonyítottan javítja a koncentrációs képességet és a gyermekek tanulási képességei is 15%-kal nőnek megfelelő beltéri körülmények között. A VELUX tetőtéri ablakok minden modellje az ablakszárnyba épített szellőzőnyílással vagy résszellőzővel rendelkezik. Előnye, hogy az ablak zárt állapota mellett is friss levegőt enged a beltérbe és egészséges mikroklímát biztosít. 

  A választható alsó vagy felső kilincses nyitási lehetőség minden nap kényelmes napi használatot biztosít. Árnyékolók széles választékával és automatizálási lehetőséggel tovább növelhető a tetőtéri élmény.

   

 • Minőség biztonsága
  tetőablakcsere

  A minőség nyugalom. A VELUX tetőtéri ablakokat legalább 25 év élettartamra terveztük. Az ablakgyártás a legújabb technológiák alkalmazásával, szigorú és magas minőségi követelmények mentén történik. Több mint 30 éves múlttal rendelkezünk Magyarországon, ránk a vásárlás után is számíthat. Ablakokhoz 25 évig biztosítunk alkatrészeket, szervizszolgálatunk országosan rendelkezésre áll.

 • Értéket teremt
  ikon

  Az egész ingatlan értékét növeli a VELUX tetőtéri ablakok által biztosított természetes fény fokozott jelenléte, mely a jó közérzetnél jóval többet jelent.

  Ráadásul a VELUX tetőtéri ablakok faanyaga (98%-ban) fenntartható módon művelt erdőkből és ellenőrzött forrásokból származik. A végleges felületkezeléshez pedig színtelen, vízbázisú és a környezetünk védelme érdekében oldószermentes akril lakkot használunk. 

Élettel teli otthon 

Valósítsa meg napfényes, egészséges és élettel teli otthonát a tetőtérben tetőtéri tudástárunk segítségével!