A VELUX Magyarország Kft. partnerei a kölni EHF kézilabda kupa Final4 rendezvényén


A VELUX Cégcsoport már hat éve névadó szponzora a VELUX EHF Férfi Kézilabda Bajnokok Ligája rendezvénysorozatnak. Az elmúlt hat évben ez a dinamikus és izgalmas sport rendkívül sok örömet szerzett minden iránta érdeklődőnek: a vevőinknek, az üzleti partnereinknek és a VELUX kollégáinak is.

A nagyon erős mezőnyből is kiemelkedik a Telekom Veszprém csapata, aki sorozatban már harmadszor jutott be Európa négy legjobb csapata közé, a 2016. május 28-29-én Kölnben megrendezett Négyes Döntőbe! 

Számunkra különösen örömteli esemény volt, hiszen kiváló szolgáltatásokat nyújtó VELUX kereskedőkkel és magas minőségű munkát végző VELUX Beépítőmesterekkel vehettünk részt Európa legrangosabb kézilabda eseményén.

A Telekom Veszprém ezüstéremmel, a torna második legjobb csapataként zárt, és közülük került ki a döntő Legértékesebb játékosa, Aron Palmarsson. Díját a VELUX Magyarország Kft. ügyvezetője, Őz Beáta adta át számára a meccs után a Lanxess Arénában.

Reméljük, hogy készülnek velünk a 2016/17-es szezonra, ahol két kiváló magyar csapatnak, a Telekom Veszprémnek és a Mol-Pick Szegednek is együtt szurkolhatunk majd.

Képek