A magyarországi VELUX tetőtéri ablak gyártást két hétre felfüggesztettük

Kiemelt híreink

2020.03.20.

A VELUX Magyarország Kft. gyártóüzemeit március 29-től 14 napra bezárjuk 


A koronavírus (COVID-19) járvány következtében csökkenő európai értékesítés és készletfelhalmozódás, valamint az alapanyag ellátási nehézségek miatt a tetőtéri ablak gyártást március 29-től legalább két hétig felfüggesztjük.

Az alábbi gyártóüzem érintett: VELUX Magyarország LKR-H Kft. 

A termelés felfüggesztése mintegy 800 alkalmazottat érint. Csak korlátozott számú alkalmazottra lesz szükség a helyben megoldandó vészhelyzetek kezeléséhez.
A magyar termelés 14 napos felfüggesztése a VELUX Cégcsoportnak a közelmúltban Európa-szerte végrehajtott intézkedéseihez kapcsolódik. Magyarországon kívül a VELUX Cégcsoport március 29-től Közép-Kelet Európa más országaiban is felfüggeszti a termelést, Franciaországban pedig már meg is tette.

A VELUX Cégcsoport továbbra is figyelemmel kíséri a koronavírus (COVID-19) terjedését és az értékesítésre gyakorolt hatását és ennek megfelelően további intézkedéseket fog tenni.

Ezekben a nehéz időkben arra összpontosítunk, hogy az alkalmazottainkat és üzleti partnereinket biztonságban tudjuk, és eleget tegyünk annak a társadalmi kötelezettségünknek, hogy a vírus terjedését megakadályozzuk, miközben a vevőink számára az árukiszállításokat biztosítjuk. 
Itt olvashat arról, hogy a koronavírussal szemben milyen megelőző intézkedéseket hoztunk globális szervezetünkben.