Jótékonysági tetőablakcsere a Fészek Gyermekvédelmi Egyesületnél

Kiemelt híreink

2018.02.21.

A Fészek Gyermekvédelmi Egyesület érdi szervezete keresett meg minket azzal a kéréssel, hogy segítsük régi, elavult tetőtéri ablakaik felújítását átmeneti gyermekotthonukban, melyre korlátozott anyagi forrásaik miatt nem igazán volt lehetőségük. A Fészek Gyermekvédő Egyesület többek között országos nevelőszülői és helyettes szülői hálózatot működtet, helyettes szülői és nevelőszülői képzéseket tart és átmeneti gyermekotthont tart fenn.

A VELUX Magyarország Kft. marketing és kereskedelmi irodájának ügyvezetője, Őz Beáta a megkeresés kapcsán újabb ötlettel állt elő. Mi lenne, ha nem csupán új, kiváló energiahatékonyságú VELUX tetőtéri ablakokkal támogatnánk az intézményt, és azt a fontos feladatot, amit ellátnak, hanem a tetőablakok cseréjében is közreműködnénk, hiszen a VELUX értékekhez híven fontosak számunkra a helyi kezdeményezések és ez egy remek lehetőség tudásunk növelésére, tökéletesítésére és csapatunk, elkötelezettségünk erősítésére.

A VELUX Magyarország Kft. munkatársai családtagjaikkal és barátaikkal, szakmai partnereink támogatásával 2017. október 14-én egy közös csapatépítő nap keretében 12 tetőtéri ablak cseréjét végezték el. Sokan a tetőablakcsere folyamatokban vettek részt, mások a szervezésben, a főzésben, az előkészítésben vagy az utómunkákban vállaltak feladatot.

Bizton állíthatjuk, hogy egy dolog jobb annál, ha jót teszünk, mégpedig ha ezt egy remek csapattal jó hangulatban tesszük.

Ezúton is köszönjük minden kollégánknak, családtagjaiknak és szakmai partnerünknek – akár közvetlenül, akár közvetve járultak hozzá - hogy megvalósíthattuk ezt a segítségnyújtást. Hiszen mindannyiunk közös napi munkája teremt lehetőséget arra, hogy jótékonysági kezdeményezések mellé állhassunk.